Trucurile geniale prin care prelungești viața cosmeticelor favorite. Ce trebuie să faci cu rujul sau fondul de ten

Trucurile geniale prin care prelungești viața cosmeticelor favorite. Ce trebuie să faci cu rujul sau fondul de ten
Cum să te bucuri mai mult timp de cosmeticele tale?

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor trebuie să fie atente la data de expirare a produselor pentru machiaj pentru că ele se pot deteriora rapid. Multe dintre ele păstrează în dulapul special și câteva care nu mai pot fi utilizate. Ce poți face dacă acestea se rup? Cum poți să te bucuri mai mult de cosmeticele tale favorite fără să mai dai banii pe altele la un timp? Cum trebuie să procedezi cu rujul sau fondul de ten? Cu siguranță vei împărtăși aceste trucuri cu prietenele tale.

Trucuri pentru cosmetice: cum să le prelungești viața?

Cosmeticele de calitate sunt piperate la preț, dar cu siguranță fac diferența într-o zi specială. Există o gamă largă de produse în zilele noastre, iar doamnele și domnișoarele își cumpără chiar și două lucruri de la brand-uri diferite care se utilizează la fel.

Cu toate astea, ele se consumă greu, iar la un moment dat te trezești că nu le mai poți folosi pentru că au expirat. De asemenea, avem și scenariul în care rămâi fără exact într-o zi foarte importantă.

Există câteva trucuri care te vor ajuta să le prelungești viața fără să mai dai bani pe altele la un timp scurt. Se întâmplă ca uneori să îți rămână doar puțin fond de ten lichid în sticlă fără să îți dai seama că l-ai terminat.

Nu trebuie să te panichezi! Pune puțină cremă de față în recipient și agită. Dacă nuanța nu mai este cea dorită, adaugă puțin praf de la pudra de ten pe care o folosești în mod normal.

Ce poți face dacă ți s-a rupt rujul?

Ce poți face dacă ți s-a spart fardul de pleoape? Simplu! Poți remedia problema extrem de rapid fără să te superi că ai aruncat din greșeală banii pe fereastră. Adaugă câteva picături de glicerină și strânge bucățile în formă.

Lasă totul să se usuce preț de câteva ore în timp ce ai peste fard un obiect mai tare și care să preseze produsul. Cu siguranță tuturor femeilor li s-a întâmplat ca batonul de ruj să se rupă exact când ești pe grabă și vrei să te mai aranjezi puțin înainte de a intra la o ședință sau înainte de a ajunge la o întâlnire.

E ușor să rezolvi și această problemă! Încălzește puțin rujul pe fiecare parte ruptă, ulterior unește-le cât timp sunt fierbinți. Închide rujul și lasă-l la congelator câteva minute. Nu trebuie să îți mai faci griji că s-ar mai putea rupe pentru că dacă ai respectat pașii cu siguranță rujul tău va fi puternic și pus la locul lui.