Trucurile geniale prin care prelungești rezistența rujului. Nu va mai trebui să-ți retușezi buzele

Trucurile geniale prin care prelungești rezistența rujului. Nu va mai trebui să-ți retușezi buzele
Trucurile geniale prin care prelungești rezistența rujului pe buze. Ce trebuie să faci pentru a arăta fabulos în orice moment al zilei.

Indiferent dacă aveți o zi plină de activități sau pur și simplu v-ați propus să vă petreceți timpul în liniște, ultimul lucru care vreți să vi se întâmple este să rămâneți fără ruj pe buze. Cu toate am trecut cel puțin o dată printr-o astfel de situație. Vestea bună este că există câteva secrete pe care dacă le veți aplica, veți scăpa de sarcina de a estompa mereu culoarea buzelor. Află în rândurile următoare care sunt trucurile geniale prin care prelungești rezistența rujului.

Trucurile geniale prin care prelungești rezistența rujului

Mai întâi de toate, trebuie să acordați atenție buzelor naturale. Nu este recomandată aplicarea rujului pe buzele neexfoliate. După ce ați îndeplinit această sarcină, luați o cantitate mică de fond de ten sau de corector și aplicați-o pe buze. Acest truc vă va ajuta să umpleți crăpăturile de pe buzele naturale. Va crea, de asemenea, o bază netedă pentru aplicarea rujului.

Nu este obligatoriu să faceți acest lucru, însă specialiștii spun, totuși, că pasul prezentat mai sus este primul răspuns la dilema rezistenței rujului pentru o perioadă lungă de timp.

Folosiți, apoi, un contur de buze pentru a le defini. Astfel, când veți aplica rujul propriu-zis, nu veți depăși linia naturală a buzelor. Vârful ascuțit și precis al creionului de buze vă va ajuta să vă umpleți buzele cu ruj, fără a fi necesar să estompați ulterior marcajele nepotrivite.

Trebuie precizat că rujurile mate, în special cele lichide, au tendința de a rezista mai mult pe buze decât alte tipuri (rujuri moi sau cremoase). Dacă trebuie să participați șa întruniri importante și nu aveți timp nici măcar să vă priviți în oglindă pe parcursul zilei, alegeți nuanța de ruj preferată în variantă mată.

Ce greșeli trebuie să eviți să faci când te machiezi

Atenție! Circulă multă informație greșită, potrivit specialiștilor din domeniu, cu privire la prelungirea rezistenței rujului de buze. Se spune uneori că dacă aplicați balsam de buze sau luciu deasupra rujului, îi veți prelungi rezistența. În realitate, se întâmplă fix invers. Astfel de produse aplicate pe buze diminuează rezistența rujului.

La fel ca în cazul altor elemente de machiaj, după ce aplicați rujul, acesta trebuie fixat pe buze. Astfel, vă veți bucura de un aspect perfect al nuanței de ruj preferate. Tamponați și fixați rujul pe buze urmând pașii de mai jos.

Imediat după aplicarea rujului, îndepărtați excesul cu ajutorul unui singur strat de hârtie absorbantă. Folosind această tehnică, veți elimina și excesul de ulei de pe buze și, implicit, veți mări rezistența rujului.

Aplicați apoi al doilea strat de ruj, pentru a mări intensitatea culorii și tamponați din nou. După tamponare, luați o cantitate mică de pudră de fixare translucidă și aplicați-o într-un strat foarte subținere pe buze. Dacă nu aveți pudră translucidă, puteți să apelați la un fard de ochi de nuanță asemănătoare cu cea a rujului de pe buze.

Urmăriți Playtech.ro și pe