Trucurile care le mențin mereu frumoase pe femei. Ce a explicat dr. Adina Alberts

Trucurile care le mențin mereu frumoase pe femei. Ce a explicat dr. Adina Alberts
Ce trucuri de frumusețe trebuie să știe toate femeile? Sfaturile Adinei Alberts

O imagine impecabilă contează în mod special pentru femei. Sexul frumos iese în evidență prin detalii, eleganță și bun gust, dar mai ales printr-o grijă aparte de sine. Multe dintre doamnele și domnișoarele din ziua de azi încearcă fel și fel de trucuri care să le țină cât mai mult departe de îmbătrânire și de riduri, dar mai ales să emane aproape tot timpul o energie bună care să le facă să se simtă bine în pielea lor. Doctorul Adina Alberts a venit cu mai multe detalii pentru toate femeile care vor să se mențină frumoase.

Adina Alberts, trucuri pentru femeile care vor să se mențină frumoase: toate doamnele trebuie să le știe

Femeile sunt cele mai afectate de standardele societății pentru frumusețe. Sexul frumos este privit aspru în privința micilor detalii, iar cu siguranță multe dintre doamne pun singure presiune pe acest aspect.

Imaginea contează dintotdeauna, mai cu seamă în vremurile noastre. Există totuși trucuri acum care să le ușureze munca și care să le ajute să se mențină frumoase. Desigur că frumusețea vine și din interior, dar un aspect perfect în ochii fiecărei femei ajută la o dispoziție mai bună și o iubire de sine extrem de importantă.

Un aspect plăcut oferă putere, lucru demonstrat deja de mulți specialiști și simțit pe pielea multor domnișoare. Majoritatea dintre acestea își fac griji în special în privința ridurilor, care sunt primul semn al îmbătrânirii. Tratamentele trebuie să înceapă încă devreme, nu după ce ele s-au instalat.

De asemenea, machiajul trebuie să fie unul cât mai simplu odată cu trecerea anilor. Pielea trebuie să fie foarte bine curățată dimineața și seară, indiferent dacă ai folosit sau nu make-up. Poate puține femei știu, dar crema nu face deloc bine pielii, ci doar loțiuni de tipul emulsiei.

,,În weekend-uri trebuie să simțim libertatea în orice”

,,Zilele în care faceți sport să le alternați cu perioade de fasting de măcar 24 de ore. Adică sport, marțea și joia. Și fasting luni, miercuri și vineri. Asta până ajungeți la masa corporală ideală care este, de fapt, limita inferioară a intervalului pe care îl găsiți în tabelele medicale.

Adică, eu la 1,79 m, și ani 50+, am 63 kg deși tabelul îmi spune că aș putea avea oricât între 64 și 83 de kg. Acolo, la acea limită inferioară este sănătatea ta la limita superioară. Apoi puteți să țineți post o dată pe săptămână pentru beneficiile autofagiei despre care v-am povestit anterior.

În weekend-uri trebuie să simțim libertatea în orice, relaxare, somn din abundență, timp de calitate cu familia și cu prietenii”, a scris Adina Alberts în cadrul unei postări de pe pagina sa oficială de Facebook.