Trucuri de frumusețe pentru Revelion 2021. În 4 pași ești splendidă

Revelionul de anul acesta cu siguranță va rămâne în mintea tuturor. Contextul actual nu permite petreceri ample și mese lungi, așa cum suntem obișnuiți, dar tot trebuie să ne ridicăm la înălțimea noului an. Care sunt cele mai ușoare și rapizi trucuri de frumusețe pentru Revelion? În doar 4 pași ești splendidă.

Trucuri de frumusețe. În doar 4 pași ești pregătită pentru Revelion

Cu toții vrem să arătăm fantastic la evenimentele mari precum sunt sărbătorile din sezonul rece. Deși anul acesta are petrecerile și mesele lungi modificate drastic, din cauza contextului actual, fotografiile rămân amintirile pe viață pe care le are orice om. Câteva trucuri te ajută să arăți perfect, indiferent dacă faci Revelionul în pijamale sau dacă alegi totuși să îți iei cea mai frumoasă rochie din dulap pe tine. Important e ca pielea ta să arate bine. Ce arată bine, dintâi se simte bine – regula nescrisă.

Tenul tău are nevoie de o îngrijire deosebită, dar dacă nu ai reușit să faci asta în timp, poți să îți faci o mască foarte hidratantă cu măcar jumătate de oră înainte să te machiezi. Pielea se usucă foarte repede în sezonul rece, iar nimeni nu-și dorește un ten aspru pe care să aplice fondul de ten, pudră și alte produse de make-up. Un alt truc e să strălucești, iar pentru asta vine în ajutor iluminatorul! Pomeții trebuie să aibă puțină strălucire, astfel chipul tău va arăta magnific, iar culoarea ochilor va fi sigur avantajată.

Este recomandat pentru un al treilea truc o baie de aburi care să te ajute să ai un ten luminos și curat. De asemenea, al patrulea truc este să introduci loțiunea tonică în rutina ta zilnică, pentru că după ce-l vei folosi aici cu siguranță te va convinge că e un lucru de care nu o să te mai dezlipești. Ține minte: ce e mult ajunge în cele din urmă să strice. Un machiaj confortabil și simplu, alături de o coafură lejeră și o vestimentație care să te facă să te simți magnific sunt tot ceea ce ai nevoie.

Alte 3 trucuri

1. Încălzește rujurile vechi și acestea vor fi ca noi
Apucă partea colorată a rujului cu o pensetă și adu-o deasupra flacării unei lumânări. Când se va răci o să arate ca nouă.

2. Încălzește ondulatorul cu uscătorul de păr înainte de a-ți curba genele
Ține ondulatorul sub apă caldă sau usucă-l cu foehnul timp de un minut înainte de a-ți curba genele, dacă vrei un efect care să reziste mai mult.

3. Folosește vaselină pentru a scăpa de punctele negre
Anumite remedii pot să îți afecteze pielea, dar vaselina este un mod sigur și eficient de a scăpa de punctele negre. Spală-te pe față și aplică apoi vaselină, după care acoperă zona cu o folie alimentară. Pune pe deasupra un prosop încălzit și umezit. După cinci minute, îndepărtează prosopul și folia și folosește șervețele uscate pentru a-ți apăsa nasul. (Sursa: edamagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI