Cine este femeia din imagine? Norma Kamali redefinește standardele frumseții la 74 de ani

Autor: Puiu Alexandru - 08:00, 24 iul. 2019

Un designer de modă american face valuri la nivel global, nu doar prin creațiile sale, ci și prin aspectul ei care nu-i trădează sub nicio formă vârsta.

Are 74 de ani, iar dacă ești realist, s-ar putea să-i dai 50 de ani, dacă nu mai puțin. Numele ei este Norma Kamali și activează în domeniul modei de câteva decenii. Pentru ea, vârsta este doar un număr, iar având în vedere performanța creațiilor sale din ultimii ani, este mai căutată decât în trecut.

Pasionații de fashion o cunosc de aproximativ jumătate de secol, iar în tot acest timp, nu a fost niciodată irelevantă. Chiar și acum, în 2019, are niște idei cât se poate de actuale, iar acestea reușesc să o aducă deseori în lumina reflectoarelor. Pentru Norma Kamali, vârsta este doar un număr și nu-și dorește ca atenția care i se acordă să fie derivată din cei 74 de ani care nu pare să i se vadă pe față.

Pentru prima oară, într-un interviu acordat publicației Daily Mail, Kamali și-a detaliat stilul de viață, rutina și particularitățile care o ajută să-și mențină frumusețea.

În cei 50 de ani de carieră, pe lista clientelor sale, s-au numărat nume mari de la Hollywood, de la Rihanna sau Beyonce până la surorile Kardashian. În urmă cu câteva decenii, legendara Farrah Fawcett se îmbrăca de la Kamali. În cel mai recent clip al lui Beyonce, o piesă vestimentară elaborată de culoare galbenă este creația designerului de 74 de ani.

În ceea ce privește detalii care o ajută să fie atât de frumoasă la o vârstă deloc neglijabilă, doamna nu vine la înaintare cu niște revelații fabuloase. „Dieta, sportul și somnul sunt esențiale. Indiferent de felul în care te simți, dacă ai o zi bună sau o zi proastă, e important să le respecți”, a mărturisit ea pentru Daily Mail. Face sport și se trezește zilnic la 4.30 am.

Spune că așa i se pare că are mai mult timp pentru ea, pentru că la ora aceea majoritatea oamenilor dorm și nu o deranjează nimeni. Pentru cei care nu-și permit să meargă la sală, Norma are un sfat simplu. „Dacă nu ai bani să mergi la sală, urcă și coboară scări, e același lucru”.  Dacă ai o curiozitate despre activitatea designerului, profilul ei de Instagram este un punct bun de start pentru cercetare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI