Trucurile banale prin care elimini mirosul de bacon din bucătărie. Rezolvi imediat problema

Trucurile banale prin care elimini mirosul de bacon din bucătărie. Rezolvi imediat problema
Cum să scapi repede de mirosul de bacon prăjit?

Baconul este perfect pentru un mic dejun extrem de sățios. Americanii îl consumă foarte des în burgeri, dar și alături de omletă la primele ore ale dimineții. Indiferent de acum alegi să îl introduci în mesele tale de pe timpul zilei, trebuie să știi cum să îl gătești bine, dar și să scapi repede de mirosul puternic al său. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai un aer proaspăt în bucătărie chiar și după acest proces. Cum să rezolvi rapid și simplu problema?

Truc pentru bacon: cum să scapi de mirosul puternic?

Baconul este foarte delicios, dar cu toate astea nutriționiștii nu îl recomandă mai ales des în regimul alimentar. Acesta trebuie consumat cu moderație dacă este totuși ales la un mic dejun mai sățios într-o zi leneșă de weekend. Indiferent de ingredientele pe care le pui alături de acesta, există o problemă: mirosul.

Toate gospodinele se plâng de faptul că mireasma lui este prea puternică și rămâne în bucătărie chiar și ore bune după ce ai gătit prima masă a zilei sau un prânz copios. După ce ți-ai făcut grăsimea parfumată și crocantă, trebuie să te pregătești să scapi de mireasma din casa ta. Primul pas este să te asiguri că baconul este pus în altă parte după ce toată lumea se ridică de la masă.

El nu trebuie să rămână în farfuriile de pe blatul bucătăriei sau în tigaia în care l-ai gătit. Este util să folosești rapid un recipient ermetic și să îl păstrezi în frigider. Asta te va ajuta să îți asiguri și o gustare pentru mai târziu proaspătă și rece. Mirosurile tind să rămână în aer, pe vase și în tigaie.

Cum trebuie să procedezi?

Încearcă să cureți foarte repede ustensilele folosite în timpul procesului. Pentru un efect garantat experții recomandă să pui câteva picături de zeamă de lămâie pe ele. Un alt pas important este să ai ușile închise în celelalte camere în timp ce gătești o astfel de slănină pentru ca aroma să nu ajungă în dormitor, sufragerie sau baie.

O modalitate pentru a masca mirosul este odorizantul simplu pe care îl găsești la supermarket. În cazul în care nu ești prieten cu astfel de produse poți să te folosești de uleiuri esențiale, lumânări parfumate sau bețișoare pe care să le aprinzi în camera în care este nevoie pe un suport special. Cu siguranță aceste trucuri o să funcționeze imediat. Spor la gătit!

Urmăriți Playtech.ro și pe