06 iun. 2021 | 15:01

Trucuri simple cu cărți de joc. 6 scheme explicate în detaliu

Diverse
Trucuri simple cu cărți de joc. 6 scheme explicate în detaliu
trucuri simple cu carti de joc

Magia, uneori cunoscută ca și vrăjitorie, este capacitatea unui om de a manipula forțe „supranaturale” pentru a produce efecte spectaculoase pentru spectatori. De cele mai multe ori, această practică este influențată de religie, cultură, psihologie și știință. Magia nu poate fi demonstrată, aceasta fiind doar un factor psihologic ce poate păcăli ochiul uman. Magia nu este privită cu ochi foarte buni la noi în țară. Creștini tradiționaliști crezând că există o legătură cu diavolul. Însă, cu timpul, oamenii au început să vadă acest lucru ca pe un mod de a fi distrași de la viața de zi cu zi. Este un mod de a distra oamenii, aducând curiozități și foarte multe semne de întrebare. Așa că, urmează să înveți câteva scheme simple cu care îți poți impresiona prietenii.

6 trucuri simple cu cărți

  • Hei, presto!

Pentru acest truc magic, vei fi nevoit să folosești cuvintele magice „Hei, presto!”, pentru a găsi cartea voluntarului tău. Nu vei atinge cărțile decât la final, ceea ce îl face un truc special.

Voluntarul tău amestecă un pachet de cărți, iar apoi îl le împarte cu fața în jos, în două teancuri. Acesta trebuie să aleagă o carte din unul dintre cele două pachete și să o țină minte, fără ca tu să o știi. Apoi, voluntarul trebuie să pună un tanc de cărți peste celălalt și să aranjeze pachetul. Acesta împarte pachetul în 4 cu fața în jos și îl vei ruga să își caute cartea și să-ți spună în ce pachet se află cartea lui. Vei lua toate cărțile, punându-le împreuna pe toate având grijă ca teancul în care se află cartea magică, să fie în primul teanc. Voluntarul trebuie să împarte cărțile cu fața în sus. Acesta trebuie să pronunțe pe litere presto de fiecare dată când pune o carte jos. Vei lua pachetul din mâna voluntarului și întorci cartea deasupra. Aceea este cartea aleasă de el.

  • Trage cu ochiul!

Pentru acest truc, trebuie să ai o anumită abilitate specială, să tragi cu ochiul, să arunci o privire rapidă la ultima carte din pachet, fără să fii remarcat de ceilalți. Amestecă pachetul și aruncă o privire rapidă la ultima carte. Pune cărțile cu fața în jos și cere-i voluntarului să tragă o carte. Vei tăia pachetul în teancuri mai mici și le vei pune una peste alta. Vei lua un teanc subțire din pachet și îl vei pune lângă cel principal, până vei avea șanse teancuri. Voluntarul pune cartea aleasă deasupra unuia dintre teancuri, iar tu vei ridica teancul principal și îl vei pune peste cel cu cartea aleasă. Cartea la care ai tras cu ochiul prima dată, se afla deasupra cărții aleasă de el, astfel îi vei ghici cartea.

  • Cartea inversată

Spectatorul trebuie să aleagă o carte și să o plaseze înapoi în pachet. Cu grijă, fără a fi remarcat, vei inversa cartea selectată în pachet. Odată inversată cartea, cărțile din pachet vor părea că sunt cu fața în jos.

  • Așii sunt primii

Cineva amestecă patru teancuri de cărți, însă tu vei avea grijă ca în fiecare teanc, prima carte să fie un as. Secretul este să așezi cei patru ași la începutul fiecărui pachet, fără ca cineva să observe acest lucru. Spectatorul crede că taie cărțile aleatoriu, însă ele sunt tăiate într-o manieră specifică.

  • Cea mai bună dintre cele 5 cărți

Un spectator trebuie să aleagă o carte din pachet și să o așeze înapoi. Vei amesteca cărțile și vei avea grijă ca o carte șa fie cu fața în sus. aceea este cartea „indicator”, reprezintă câte cărți mai sunt până la cartea aleasă de spectator. Cartea „indicator” reprezintă numărul cinci, deci mai sunt cinci cărți până la cartea spectatorului.

  • Cartea de joc din plic

Pentru acest truc, vei avea nevoie de puțin antrenament înainte, fiind nevoie de viteză. Tot ce trebuie este un plic, o masă și cărțile de joc. Tragi o carte de joc din pachet, scrii pe o bucată de hârtie ce carte este, apoi o vei pune în plic. Cartea ce ai tras-o, o vei pune pe marginea mesei și plicul peste ea. Un voluntar amestecă cărțile bine, și le pune una peste alta, într-un teanc. Când a terminat, vei lua plicul și cartea de joc ce se afla dedesubtul plicului, și le arunci peste teanc. Este foarte important să faci asta cât mai repede, încât să nu observe publicul cartea de subt plic. Odată deschis plicul, o să coincidă cu prima carte, cea care ai aruncat-o peste pachet odată cu plicul.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro