Cum se realizează cele mai cunoscute trucuri de magie. Acestea sunt secretele magicienilor

Cum se realizează cele mai cunoscute trucuri de magie. Acestea sunt secretele magicienilor
Cum se realizează cele mai cunoscute trucuri de magie. Acestea sunt secretele magicienilor

Magia, totalitate a procedeelor, formulelor, gesturilor prin care sunt invocate forțe supranaturale pentru a produce miracole. Acum, nu este vorba despre o minunăție, ci despre trucurile magicienilor, care, în aparență, depășesc condițiile fizicii, gravitației și chiar cele ale morții, dar care au în spate, de cele mai multe ori iluzii optice.

Secretele celor mai cunoscute trucuri de magie

Deși de cele mai multe ori rămânem uimiți de capabilitățile magicienilor de a face lucruri care sfidează legile universului, adevărul este altul: cunosc practici pe care rareori le și dezvăluie.

Evadarea din cutia magică

Preferat de oameni, acest truc te lasă cu gura căscată, dar și cu multe întrebări. În cazul acestui număr, magicianul primește foarte mult ajutor din partea asistentelor sale. Una dintre ele este băgată într-un sac și legată, apoi introdusă în cutie. La rândul ei, cutia este strânsă bine. Ceea ce face magicianul este de a intra în cutie, în locul asistentei, într-un timp scurt. Cutia nu este legată strâns, de fapt, astfel că asistenta poate ieși cu ușurință din aceasta.

 

Dispariția porumbelului

Magicianul pune unul ori mai mulți porumbei într-o cutie, dar când ridică din nou capacul, păsările nu mai sunt. Cutia are un compartiment secret unde sunt ascunși porumbeii.

 

Cutia magică

Fata este plasată într-o cutie mare cu secțiuni pentru cap, mâini și picioare. Odată închisă în cutie, aceasta își mișcă brațele, picioarele și capul, arătând o întindere uluitoare, pe care corpul uman nu este capabil să o facă.

Realmente, atunci când magicianul deschide și închide ușile din față și din spate, încercând să convingă publicul că acea cutie este goală, două asistente se ascund între cele două uși, având o încăpere secretă. Ulterior, intră în interiorul cutiei și fiecare își poziționează brațul și piciorul în compartimentele cu pricina. Desigur, pentru ca spectatorii să nu observe diferențe, toate fetele sunt alese să semene între ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI