Trucuri pentru curățenia de primăvară. Ce trebuie să faci în martie, unde apare mucegaiul

Trucuri pentru curățenia de primăvară. Ce trebuie să faci în martie, unde apare mucegaiul
Ce trebuie să faci în locurile unde apare de obicei mucegaiul?

Cum să faci curățenie de primăvară în mod corect? Gospodinele au deja în minte activitățile pe care trebuie să le facă odată cu începerea unui nou sezon. În multe case curățenia din primul sezon cald se respectă cu sfințenie, iar toți cei din familie ajută la acest lucru. De asemenea, majoritatea schimbă și piese de mobilier sau văruiesc pereții. Ce trebuie să faci unde apare mucegaiul? Acest truc te salvează.

Cum să faci curățenie de primăvară: ce trebuie să faci unde apare mucegaiul?

Martie este o lună deosebită în care oamenii se bucură de pomii și florile care înfloresc, de noi miresme, dar și de alte activități. Românii au obiceiul de a face o curățenie generală în special primăvara. Ggospodinele știu că sunt multe de făcut odată cu apariția primului sezon cald și se gândesc la cum să împartă treburile prin casă.

Mulți acordă atenție paturilor sau păturilor, alții pereților. Este necesar să controlezi bine orice colțișor, mai ales acolo unde ai mobilă mare precum: blibliotecă, șifonier sau în colțurile de jos ale camerei unde se poate forma mucegaiul. Șterge cu soluție specială aceste zone și repetă procesul periodic.

Deși ți se pare că o o locuință curată, mucegaiul apare în locurile unde nu circulă prea mult aerul, așa că trebuie să ai grijă. Fă o mică investiție și achiziționează câteva produse speciale. De asemenea, ajută și dacă ștergi și cureți fiecare raft în parte sau obiectele de pe ele.

Poți să faci des schimbări în casă și să le muți între ele, iar în felul acesta ai diversitate, dar și o casă curată și proaspătă. Pune-ți flori în casă în special în sufragerie sau pe hol pentru un aer mai frumos și pentru o energie bună. Plantele calmează și îți oferă o dispoziție fantastică.

Alte trucuri: cum poți să îți îngrijești cuptorul cu microunde?

Specialiștii recomandă să speli majoritatea electrocasnicelor cu apă și lămâie. Umple un bol cu o cană cu apă și zeamă de lămâie, introdu recipientul în cuptorul cu microunde și spală pe interior și exterior cu soluția în cauză. Vei observa cum mizeria nu opune rezistență, ci este îndepărtată într-o secundă.

Mai mult decât atât, este o opțiune economă. De asemenea, te poți folosi de o jumătate de lămâie cu puțin bicarbonat pentru a ține departe mirosurile din frigider. În modul acesta nu riști ca alte preparate să împrumute miresmele între ele, iar alimentele tale să aibă un gust foarte bun.