Trucul secret pentru un ten perfect. Durează doar 10 minute, iar ingredientele le ai în casă

Trucul secret pentru un ten perfect. Durează doar 10 minute, iar ingredientele le ai în casă
Trucul secret pentru un ten perfect

Află trucul secret pentru un ten perfect. În condițiile în care în reviste, la TV, în mediul online, pe panourile publicitare de pe străzi vedem doar imagini cu persoane cu piele fără nicio urmă de riduri, tot mai mulți, mai ales femeile, sunt veșnic în căutarea unor creme și tratamente care să le ofere aceleași rezultate. Dacă vrei să încerci ceva nou, avem o „rețetă” cât se poate de simplă: nu ai nevoie decât de zece minute libere, iar ingredientele este posibil să le ai deja în casă.

Trucul simplu pentru un ten perfect

Trucul secret pentru un ten perfect este un produs pe care îl poți face chiar la tine acasă, în doar zece minute, folosind două ingrediente pe care este foarte posibil să le ai deja.

În ultimii ani, conceptul „ritualului” de înfrumusețare a devenit mult mai complex. În fiecare dimineață și seară, femeile din toată lumea, de la vârste din ce în ce mai mici, își aplică strat după strat de produse ce le promit un ten lipsit de imperfecțiuni: geluri de curățare, toner, ser, cremă de ochi, cremă hidratantă, cremă cu protecție solară.

Din când în când, nu uita să aplici și o mască specială pentru ten pe care nu trebuie să o cumperi, ci să o prepari singură. După doar câteva aplicări, vei observa că ai pielea mai luminoasă și tonificată.

Pentru a o face, vei avea nevoie doar de trei ingrediente:

  • 1/8 castravete,
  • trei linguri de gel de aloe vera și
  • două linguri de ulei de cocos.

Cum se prepară masca

Se spală castravetele cu simț de răspundere, se răzuiește, se amestecă bine cu întreaga cantitate de gel de aloe vera și apoi se transferă într-un recipient în care se adaugă și uleiul de cocos. Amestecă din nou până vei obține o pastă omogenă. Ține recipientul în frigider.

Seara, după ce te speli pe față și îți usuci pielea cu un prosop curat, aplică masca pe ten și las-o să acționeze câteva minute, între 20 și 25. Clătește bine și apoi continuă-ți ritualul obișnuit. După doar câteva aplicări, diferențele vor începe să se vadă.

Uleiul de cocos este un ingredient anti-îmbătrânire excelent, în condițiile în care are un conținut de 90% acizi grași, inclusiv acid lauric, care ajută la hrănirea și hidratarea pielii și părului. Vitamina E repară țesuturile și combate îmbătrânirea prematură, iar vitamina K ajută la păstrarea colagenului și elastinei pielii.

Urmăriți Playtech.ro și pe