22 sept. 2021 | 19:19

Trucul secret pentru cele mai bune sarmale. Toate gospodinele trebuie să îl afle

Diverse
Trucul secret pentru cele mai bune sarmale. Toate gospodinele trebuie să îl afle
Cum pregătești cele mai bune sarmale. Toată lumea ar trebui să știe acest truc

Sarmalele sunt preferate de foarte mulți români, dar parcă nimeni nu le gătește așa cum o fac bunicile! Gospodinele au învățat un truc încă din copilărie de la rudele lor pentru a avea cea mai gustoasă rețetă, așa că trebuie neapărat să îl încerci!

Cum pregătești cele mai bune sarmale, de fapt

Sarmalele sunt perfecte pentru întrunirile de familie, mai ales pentru că aceste produse reamintesc de gustul copilăriei. Este posibil ca, de multe ori, să te trezești înfruptându-te și să îți amintești de rețetele pe care le făcea bunica chiar de sărbători pentru a bucura toate rudele.

Iată că acum te poți bucura de sarmale delicioase în orice anotimp, fără să fie vreo ocazie specială! Totuși, chiar dacă ți se pare că ele sunt greu de preparat și niciodată gustul nu este așa cum îți dorești, există un truc pentru a scăpa de probleme și a deveni extrem de priceput în bucătărie.

Un ingredient secret face ca sarmalele să aibă un gust perfect, așa că multe gospodine se folosesc de el în momentul în care vor să le ofere persoanelor dragi o porție din acest preparat tradițional extrem de iubit de toți românii. Așa o să îi mulțumești pe cei mici, dar și pe cei mari!

Ingredientul secret al gospodinelor. Abia acum s-a aflat totul

Nimic nu se compară cu o porție de sarmale făcute în casă, chiar dacă mulți români încearcă să își amintească de gustul din copilărie prin a merge la diferite restaurante. De acum încolo, cei dragi o să apeleze la tine atunci când vine vorba despre această rețetă!

Mai exact, este important ca sarmalele să fie lăsate la fiert timp de 15 minute în vin roșu pentru a prinde un gust nemaipomenit. O să observi imediat diferențele, mai ales pentru că acest ingredient secret oferă un plus de savoare, astfel că nu o să te mai oprești din mâncat după ce ele o să fie gata!

Sarmale ca la bunica acasă. O să te lingi pe degete

De asemenea, gospodinele extrem de pricepute se mai folosesc de un ingredient exotic pentru a avea cele mai bune sarmale. În timp ce acesta este folosit în băuturi, deserturi sau mâncăruri asiatice, puțini știu ce efect are asupra preparatelor românești!

Ghimbirul, ingredient originar din China, este consumat în România încă de acum câteva secole. Într-o rețetă veche de peste 300 de ani s-a aflat că, pe lângă slănina de porc și carnea de vită, acest condiment era folosit în momentul în care erau pregătite sarmalele.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro