În cazul în care ai poftă de cartofi copți, însă rețeta nu îți iese perfect, s-a aflat un truc uluitor! Toată familia o să se bucure de rețeta care o să te ajute mult timp de acum încolo. Cartofii tăi o să iasă moi, exact ca la restaurant. Un deliciu!
Carofii pot să fie introduși în numeroase rețete, mai ales pentru că aceștia sunt delicioși gătiți sub orice formă. Mulți abia așteaptă să se bucure de aceste legume coapte, însă puțini reușesc să obțină efectul dorit. Trebuie să te folosești de secretele celor mai iscusiți bucătari pentru a prepara ceva delicios.
Pare destul de simplu să pregătești cartofii, dar nu este deloc așa! Puțini știu să îi prepare într-un mod cât mai corect posibil. În cazul în care visezi la cartofi moi și plini de savoare, atunci trebuie să ai mare grijă la cum sunt aceștia gătiți. Începe prin a încălzi cuptorul la 200 de grade.
O să observi că îi poți mânca și dacă încă au coajă în cazul în care îi gătești în acest mod. Spală bine cartofii. Ei trebuie să fie uscați bine cu prosoape de hârție înainte să fie înțepați cu furculița și unși cu puțin ulei de măsline. Ulterior, pune legumele într-un bol, adaugă condimente după gust și amestecă.
Aranjează cartofii pe o tavă. Ei trebuie să fie lăsați la copt timp de 60 de minute, potrivit bucatarul.eu. După ce i-ai scos din cuptor, așteaptă să se răcească înainte să îi folosești la diferite bucate. O să observi că au un gust fenomenal, sunt crocanți la exterior și moi la interior.
Bineînțeles, acești cartofi pot să fie introduși în numeroase rețete. O să bucuri toată familia dacă o să îi prepari cât mai simplu, alături de alte ingrediente pline de savoare. Nu o să petreci mult timp în bucătărie, așa că o să te mulțumească trucurile bucătarilor pricepuți!
Mai exact, o să ai nevoie de 2-4 cartofi, 100 de grame de cașcaval tare, 400 de grame de roșii conservate, 1-2 linguri de ulei de măsline, 1-2 legături de busuioc, 2 căței de usturoi, sare și piper după gust. Începe prin a coace cartofii, apoi mărunțește usturoiul. Acesta trebuie să fie prăjit în ulei.
Toacă busuiocul și adaugă roșiile și verdeața în tigaie. Tomatele trebuie să fie pisate cu spatula. Condimentează mâncarea după gust, apoi strecoară sosul printr-o sită. Acesta trebuie să fie lăsat la fiert timp de încă 5 minute.
Taie cartofii în jumătate și scoate miezul pentru a umple legumele cu sos. Ulterior, cașcavalul ras trebuie să fie presărat deasupra. Introdu cartofii umpluți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până se topește cașcavalul. Poftă bună!