Trucul pentru sănătate al Irinei Loghin. Cum se menține în formă la 82 de ani

Trucul pentru sănătate al Irinei Loghin. Cum se menține în formă la 82 de ani
Trucul pentru sanatate al Irinei Loghin

Irina Loghin arată senzațional la 82 de ani. Faimoasa artistă de muzică populară pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Îndrăgita interpretă este un etalon de frumusețe și eleganță pentru toate doamnele și domnișoarele mai tinere. Deși admiratoarele au întrebat-o, de-a lungul timpului, care este trucul la care Irina Loghin apelează pentru a arăta atât de bine, vedeta a mărturisit că există câteva reguli pe care le respectă cu sfințenie.

Trucul pentru sănătate al Irinei Loghin

De la ce nu se abate Irina Loghin niciodată? Foarte simplu. Pe lângă faptul că adoptă un stil de viață sănătos și mănâncă puțin din toate, pentru a-și păstra silueta de domnișoară, cântăreața face mișcare cel puțin o oră în fiecare zi, pentru a se menține sănătoasă. În ceea ce privește regimul ei alimentar, Irina Loghin nu mănâncă produse din carne de mai bine de cinci decenii.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc (…). Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea.

Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate – două.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. (…) Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Cum a fost Irina Loghin pe punctul de a fi mâncată de lupi

Amintirile Irinei Loghin din copilărie pot fi folosite ca scenariu pentru un film de acțiune. Solista de muzică populară a povestit cum a fost la un pas de moarte, când era copil. Vedeta a fost fugărită de o haită de lupi și abia a scăpat cu viață.

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi scaieţi care agăţau. Şi lângă ei văd un câine.

Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine.

Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii lui Dan Negru de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI