Irina Loghin, la un pas să fie mâncată de lupi. Vedeta a povestit tot, cu lux de amănunte

Irina Loghin, la un pas să fie mâncată de lupi. Vedeta a povestit tot, cu lux de amănunte
Irina Loghin, la un pas sa fie mancata de lupi

Reputata artistă de muzică populară Irina Loghin a făcut dezvăluiri șocante despre traumele ei din copilărie. Invitată în cadrul emisiunii Legendele, cu Dan Negru de la Antena 1, cântăreața a povestit că a trăit un adevărat calvar atunci când era un copil. Irina Loghin a fost la un pas să fie mâncată de o haită de lupi.

Irina Loghin, la un pas să fie mâncată de lupi

Celebra interpretă a cunoscut greutățile vieții de la o vârstă destul de fragedă. Crescută într-o familie cu posibilități materiale precare, Irina Loghin a avut grijă de cei cinci frați ai săi și își ajuta părinții la treburile gospodărești.

Irina Loghin i-a mărturisit lui Dan Negru că a existat un moment când s-a temut pentru viața ei. Solista ține minte cum a fost fugărită de o haită de lupi,

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi scaieţi care agăţau. Şi lângă ei văd un câine.

Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine.

Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii lui Dan Negru de la Antena 1.

Ce a pățit Irina Loghin la Mormântul Sfânt

A fost pentru prima dată în Israel în urmă cu 50 de ani, împreună cu Ileana Sărăroiu, iar de atunci a mai fost de încă 11 ori. Irina Loghin s-a rugat la Mormântul lui Iisus să poată face copii.

„Am pășit pentru prima dată pe la locurile sfinte de la Ierusalim în anii 70. Mă aflam într-un turneu pe atunci cu regretata Ileana Sărăroiu. Nu puteam să nasc prunci. Și pentru că mi-am dorit tare mult să am și eu copilași, m-am rugat la mormântul Domnului Iisus, să pot avea și eu moștenitori.

Mai târziu am făcut chiar și tratamente dureroase, pentru a rămâne însărcinată. Cu Ileana Sărăroiu am ajuns prima dată la Ierusalim chiar de Paște. Îmi amintesc că noi nu eram cazate la Ierusalim, ci în alte orașe.

Așa că toată săptămâna am făcut naveta la mormântul Mântuitorului de la Ierusalim, pentru a lua parte la slujbe. Știu că veneam de la 100 de km ca să fim la denii în săptămâna mare. Dar a fost ceva extraordinar, ce nu am putut uita toată viața. O trăire cum extraordinară. Nici nu se poate povesti. Cine a fost acolo de Paște știe ce vreau să spun”, a povestit Irina Loghin pentru click.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI