30 dec. 2023 | 19:42

Trucul naturist al Sofiei Vicoveanca, pentru petrecerea de Revelion. Ne șterge brusc zece ani de pe chip: ”Face minuni!” EXCLUSIV

Monden
Trucul naturist al Sofiei Vicoveanca, pentru petrecerea de Revelion. Ne șterge brusc zece ani de pe chip: ”Face minuni!” EXCLUSIV

Solista de muzică populară Sofia Vicoveanca se poate lăuda cu un ten impecabil, chiar și acum, la vârsta de 82 de ani. Artista neagă că ar fi apelat vreodată la intervenții estetice, așa cum se zvonește, secretul tinereții fără bătrânețe constând într-o rețetă proprie, naturistă, pe care a împărtășit-o, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mască naturistă, cu produse din cămară, pentru un ten impecabil

Sofia Vicoveanca ne-a dezvăluit rețeta ei naturistă, pentru un ten impecabil și un păr strălucitor. Aplicată, înainte de petrecerea de Revelion, ne întinerește brusc, rezultatele fiind vizibile. Iată secretul solistei de muzică populară, cu ajutorul căruia reușește să țină timpul în loc:

”Puneți într-un borcan ulei de măsline și busuioc uscat, și lăsați acolo totul la macerat. Eu, având tenul uscat, mă demachiez de ani de zile cu această soluție, bogată în vitamine, hrănitoare, evitând însă ochii. Și pentru mâinile uscate este foarte bună, le hidratează.

Atenție, foarte multe femei folosesc zeama de lămâie pentru mâini, dar nu este bună, usucă foarte mult pielea, deci, este de evitat! Cu ulei de măsline și busuioc, lăsate la macerat, îmi dau și la rădăcina părului, cu puțină vată, întărește foarte mult firul de păr. Apoi, se spală podoaba capilară cu șampon, nu se lasă așa îmbibată în ulei. Veți vedea, mai apoi, ce frumos strălucește părul, veți arăta perfect la petrecerea de Revelion, cu mult întinerite!”.

”Nu am operații estetice, m-ar bate Dumnezeu să intervin la chip!”

Sofia Vicoveanca arată atât de bine la vârsta ei de 82 de ani, încât multora le este aproape imposibil să creadă că solista de muzică populară nu a apelat niciodată la ajutorul medicilor esteticieni. Ea neagă cu înverșunare faptul că ar avea operații de întinerire.

”Nu mi-am făcut niciodată intervenții estetice. M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu! Am poate și o genă mai bună, de la părinți, folosesc și măști naturiste, dorm, mănânc bine, am grijă de mine, duc un stil de viață sănătos.

În plus, mă machiez doar la evenimente, în rest, ies nemachiată pe stradă, nu-mi încarc tenul”, a mai adăugat artista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cine îi gătește, de sărbători: ”Nu mai fac sarmale de 23 de ani”

Sofia Vicoveanca este și o gospodină desăvârșită. Însă, deși face niște mâncăruri delicioase, nu prea mai gătește preparate tradiționale, de sărbători. Iată și motivul:

”De 23 de ani, de când mi-a murit soțul și sunt văduvă, nu ma fac sarmale, nu mai fac mâncăruri care cer mult timp, mănânc așa ce îmi cere sufletul, preparare rapide, la minut. Făceam și sarmale, oho, erau o bunătate, puneam, pentru un gust foarte bun, foarte mult cimbru și multe  alte mirodenii. Acum, fiul meu, Vlad, îmi gătește și de sărbători. Se pricepe, face niște bunătăți, mă depășește, chiar! N-aș fi crezut vreodată că el va fi și un bucătar atât de bun. Când gătește, însă, nu mă lasă să stau pe capul lui, în bucătărie. E de înțeles, fiecare e cu stilul său!”.

Citește și:

Cântăreața din România care și-a mințit soțul toată viața. Secretul pe care i l-a ascuns mai bine de 30 de ani

Leacul băbesc pentru răguşeală al Sofiei Vicoveanca. Procedează aşa de ani de zile şi are mare efect

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se dau noi VOUCHERE în România. Se aplică din 23 aprilie. Premieră totală
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro