Trucul japonezilor pentru curățarea tenului în 10 minute. Metoda 4-2-4 pe care o folosesc asiaticii

Trucul japonezilor pentru curățarea tenului în 10 minute. Metoda 4-2-4 pe care o folosesc asiaticii
Metoda japonezilor pentru un ten curat

Japonezii sunt recunoscuți în lumea întreagă pentru metodele de înfrumusețare. Aceștia au o gamă largă de produse destinate tenului și părului. Cu toate astea, ei au un truc ce este mai puțin știut de unii oameni care îi ajută să își curețe chipul în doar 10 minute. Metoda se numește 4-2-4 și este des folosită. Tehnica are trei pași pe care trebuie să îi urmărim atent pentru un rezultat deosebit.

Trucul japonezilor pentru curățarea tenului: metoda 4-2-4

Oameni din lumea întreagă privesc atenți tenul perfect al japonezilor. Mulți se întreabă care sunt trucurile sau produsele pe care le folosesc pentru un chip impecabil.

Deși aici este vorba și de genă, sunt câteva șanse ca pielea ta să arate mai bine dacă respecți rutina lor de îngrijire. Tehnica durează 10 minute și conține 3 pași pe care trebuie să îi urmărești cu atenție.

Metoda specifică locurilor este 4-2-4, care le asigură o curățare sporită. Primul pas este să masezi fața timp de patru minute cu un ulei special.

Al doilea pas este să freci o soluție facială de curățare pe chip preț de două minute, ulterior în celelalte patru minute clătești bine tenul și cureți cu un prosop din bumbac.

Nu este nevoie să faci întregul proces de curățare în fiecare zi, ci doar de trei ori pe săptămână. Dacă respecți trucul în patru zile din șapte, nu mai este nevoie să te speli dimineața pe față, doar seara, susține un specialist.

Etape

Prima etapă în care masezi uleiul facial are menirea de a îmbunătăți circulația sângelui. Pielea se înmoaie și porii se deschid. Produsul pe care îl folosești trebuie să fie bine ales.

E de preferat un ulei de ricin, care ajută și la eliminarea toxinelor și este mai ușor absorbit de ten. Pasul al doilea este cu atât mai important pentru că te ajută să scapi de impuritățile nedorite odată cu gelul de curățare folosit.

De asemenea, o clătire corespunzătoare după pașii menționați este perfectă. Nu uita să răsfeți chipul și să îl ștergi ușor. Toate produsele pe care le folosești în cadrul acestei metode trebuie să fie potrivite cu tipul tău de ten.

Este cel mai bine ca pentru acest detaliu să apelezi la un specialist ce te va îndruma spre anumite creme sau geluri. De asemenea, o piele superbă este ajutată și din interior de mesele echilibrate și de o hidratare potrivită. Nu evita să porți pe cât de des posibil protecție solară. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI