Trucul genial pentru curățarea produselor de piele. Toți românii trebuie să afle cât de simplu e

Trucul genial pentru curățarea produselor de piele. Toți românii trebuie să afle cât de simplu e
Toti romanii trebuie sa afle despre el

Dacă te-ai confruntat vreodată cu pete de murdărie pe articole de piele, de la canapele, geci sau pantofi, atunci ar fi cazul să afli că există o modalitate foarte ușoară de a scăpa de ele.

Cu ce să cureți produsele din piele

Această metodă este ideală și dacă vrei să dai un luciu și o nouă față articolelor tale din piele. Cel mai probabil ai acest ingredient în frigider. Nu numai că este foarte ieftin și la îndemână, dar te asiguri astfel că articolele din piele nu vor fi afectate de substanțe prea dure.

Vei avea nevoie de albușuri de ou. Pur și simplă separă câteva albușuri de gălbenușuri. Păstrează gălbenușurile pentru o prăjitură, o omletă sau orice altceva.

Albușurile pune-le într-un bol și aplică-le pe canapeaua sau fotoliul de piele, scaunul mașinii sau geaca ori pantofii tăi de piele.

Ia o cârpă curată și șterge bine pielea cu albușuri. Poți repeta procedura până rămâi fără albușuri.

Abrazivitatea albușului va ajuta la îndepărtarea murdăriei și îți va lăsa articolele de piele strălucitoare și arătând ca noi.

Dacă vrei, poți adăuga diferite uleiuri esențiale, pentru ca mobilierul sau scaunul de mașină să miroasă frumos.

Albușurile sunt ideale pentru a curăță tapițeria de piele din mașină, canapele și fotolii din piele. În plus, poți reda luciul gecilor de piele, pantalonilor, poșetelor sau pantofilor din piele.

Trucul ieftin și la îndemâna tuturor

Mai mult, poți aplica albuș de ou și pe articole precum portofelul din piele sau servieta ori borseta din piele.

Totuși, înainte de a folosi acest truc, asigură-te ca articolul este din piele și nu din piele ecologică, pentru că nu va funcționa.

Dacă vei folosi substanțe toxice, pielea își va pierde din strălucire și va deveni deteriorată. În plus, în privința articolelor de îmbrăcăminte, e mai bine să le speli manual, pentru că forța mașinii de spălat va deteriora pielea, iar detergentul nu este tocmai recomandat pentru acest tip de articole.

Așadar, data viitoare când canapeaua sau îmbrăcămintea ori încălțămintea ta din piele este murdară, mergi la frigider, ia un ou și aplică albuș pentru a scăpa de murdărie. Apoi, șterge cu o cârpă curată și uscată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI