Trucul genial cu bicarbonat de sodiu împotriva petelor de pe tricouri. E viral pe TikTok

Trucul genial cu bicarbonat de sodiu împotriva petelor de pe tricouri. E viral pe TikTok
Truc pentru petele inestetice de pe tricouri. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu

Un truc genial împotriva petelor de pe tricouri a devenit viral pe Tik Tok. Ce trebuie să faci pentru a-ți curăța piesele vestimentare preferate? Pașii sunt foarte simpli și nici nu ai nevoie de multe ingrediente. Cum trebuie să porcedezi cu bicarbonatul de sodiu?

Truc pentru a scăpa de petele de pe tricouri: ai nevoie de bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se află în dulapurile tuturor gospodăriilor. Multe doamne care adoră să gătească îl folosesc în bucătărie atunci când fac diverse prăjituri, dar și în casă. Acesta poate fi utilizat în fel și chip pentru curățarea unor zone sensibile care ar putea fi afectate imediat de produsele speciale de curățenie care le pot distruge mult prea rapid.

Iată că poți să te folosești de compusul acesta și când îți propui să scapi de petele inestetice de pe tricouri. Multe dintre deodorantele de pe piață lasă urme albe sau galbene. Nu trebuie să te gândești să porți tricoul preferat doar în incinta casei tale pentru că e pătat, ci poți să îi redai frumusețea și culoarea în anumite zone cu puțin bicarbonat de sodiu.

Cum trebuie să procedezi? Ia un recipient mai mare cu apă și pune la înmuiat piesele vestimentare pătate. Trebuie să adaugi în apă cel puțin o lingură mare de bicarbonat de sodiu și pentru miros plăcut un capac de lenor. După ce le-ai înmuiat așa cum se cuvine, vei observa că petele încep să dispară.

Ce mai trebuie să faci?

Procesul nu este gata! Trebuie să bagi hainele la mașină așa cum ai face-o în mod obișnuit, ulterior să le storci și să le pui pe sârmă pentru a se usca. Poți să fii sigur că în modul acesta simplu și ieftin scapi de urmele de la deodorant.

De asemenea, ai putea să te folosești de bicarbonat de sodiu pentru curățenia unor obiecte sau zone din baia ta precum: robinetul de la baie sau robinetul de la cadă. În felul acesta scapi de banii în plus pe care îi dai pe produsele din magazinele speciale.

Cu siguranță ai și tu în casă un plic de bicarbonat pe care să-l folosești rapid în cazul în care curățenia nu este făcută, nu ai alte produse la îndemână și oaspeții tăi stau să apară. Sigur vei rămâne mulțumit după această experiență simplă, ușoară și deloc costisitoare. Mai mult decât atât, este o soluție utilă și pentru scurgerile tale.