Trucul genial cu balsam de păr pentru plantele de apartament. L-ai încercat și tu?

Trucul genial cu balsam de păr pentru plantele de apartament. L-ai încercat și tu?
Truc genial cu balsam de păr pentru plante de apartament. Iată modalitatea prin care menții frunzele hidratate și curate.

Indiferent de plantele pe care le aveți în casă, toate au nevoi de bază similare. Printre acestea se numără și hidratarea, căreia trebuie să-i acordăm o atenție deosebită în special în perioadele în care temperaturile ating valori caniculare. Există un truc genial cu balsam de păr pentru plante, care păstrează umiditatea în interiorul frunzelor. Află care este modalitatea prin care balsamul de păr poate fi utilizat în avantajul plantelor de aparmanet.

Truc genial cu balsam de păr pentru plante

Balsamul de păr a fost inventat în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Pe atunci, oamenii de știință căutau diverse modalități prin care să-și aline arsurile. Astfel, au descoperit un produs care înmoaie și protejează părul.

Ceea ce poate fi, însă, surprinzător este faptul că balsamul de păr poate fi folosit cu mai multe scopuri. Este și cazul plantelor de apartament. Iată un truc genial cu balsam de păr pentru plante! Este elixirul magic pentru plantele tale.

Dacă ați epuizat toate modalitățile de curățare a frunzelor plantelor de apartament, încercați-o pe aceasta. Pe lângă faptul că vă veți bucura de o depunere de praf mai mică pe plante, trucul încurajează foarte mult și hidratarea plantei.

Aplicați o cantitate mică de balsam de păr pe frunzele plantelor. Cu ajutorul unui material moale, întindeți balsamul pe frunze. Veți observa imediat cum se formează o peliculă subțire – nu o îndepărtați. Ea va păstra umiditatea în interiorul frunzelor. Așa cum am mai menționat, praful se va depune în straturi mai mici pe plante.

Alte întrebuințări ale balsamului de păr

Același produs mai poate fi folosit și în igiena corporală. Balsamul de păr face minuni în orice casă, dacă este folosit corespunzător. Loțiunea pentru păr poate fi utilizată și în cazul adezivilor lipicioși. Dacă ați vrut vreodată să înlăturați un plasture care părea imposibil de îndepărtat sau un tatuaj temporar și nu ați reușit, acum știți soluția potrivită. Folosiți balsam de păr și îndepărtați elegant adezivii lipicioși.

Loțiunea poate oferi, de asemenea, un bărbierit mai precis decât spuma de ras. În același timp, amestecul menține pielea hidratată. Dacă vreți să vă vopsiți părul, balsamul de păr poate fi utilizat pentru a alinia linia părului în așa fel încât să vă protejați pielea de vopsea. Dacă rămâneți cu pete aleatorii după vopsire, folosiți balsamul de păr pentru a le îndepărta.

Înmuierea cuticulelor unghiilor poate să aibă loc tot cu ajutorul balsamului de păr. Încercați să faceți acest lucru de cel puțin două ori pe săptămână, dacă vreți să remarcați, într-adevăr, o diferență, scrie WikiHow.com. Masează o cantitate mică de balsam de păr pe patul unghiei tale până când aceasta va fi absorbită. Nu clăti.