Produsul banal care face minuni în orice casă. Sigur îl ai și tu chiar acum la îndemână

Balsamul de par are multe intrebuintari

Un produs banal, pe care sigur îl ai și acum la îndemână, face minuni în orice casă, având foarte multe întrebuințări. Este vorba despre balsamul de păr care nu se folosește doar la îngrijirea podoabei capilare. Balsamul de păr are mai multe utilizări în domeniul cosmetic şi chiar în cel casnic, fiind un adevărat aliat pentru gospodine.

Balsamul de păr are o grămadă de alte utilizări. La ce poate fi folosit cu succes produsul de îngrijire a podoabei capilare

Balsamul de păr are multe întrebunțări pe lângă cele de a îngriji părul. Acesta poate fi folosit cu succes și în alte domenii cosmetice, dar și în unele probleme ce țin de curățenia casei.

Balsamul de păr poate fi de ajutor și pentru înlăturarea firele de păr nedorite de pe corp, la demachiaj, precum și la prevenirea ruginei de pe unele unelte.

La ce mai poate fi folosit balsamul de par
La ce mai poate fi folosit balsamul de par

Balsamul de păr demachiază

Balsamul de păr poate fi folosit și la demachiere. Astfel, de acum nu vei mai avea nevoie de produse demachiante scumpe, pentru că îţi poţi înlătura rimelul şi fardul cu banalul balsam de păr. Acestea dispar simplu şi rapid, chiar la duş.

Ajută la scoaterea bijuteriilor înţepenite pe degete

Momentul neplăcut când o bijuterie nu mai poatefi scoasă de pe deget poate fi rezolvată cu balsamul de păr. Nu trebuie să vă panicați, aplicați pe piele puţin balsam de păr şi inelul va ieşi ca prin minune de pe deget.

Bun lubrifiant pentru fermoarele care merg greu

Cine s-ar fi gândit că printre întrebuinţările balsamului de păr se numără şi aceasta? În loc să rişti să rupi ceva, mai bine pune puţin balsam de păr pe fermoar şi va aluneca mult mai uşor.

Balsamul de păr și epilatul

Balsamul de păr poate fi folosit înainte de epilarea cu lama. Acesta va avea ca efect înmuierea firelor de păr, favorizând astfel îndepărtarea lor mai ușoară. Pielea ta va fi fină , exact ca în copilărie. De asemenea, mai poţi să foloseşti balsam de păr şi după epilare, dacă pielea este iritată. Produsul va avea efect de calmare şi de catifelare al pielii.

Balsamul de păr face perdeaua de duş să alunece mai uşor

Perdeaua de uș nu va mai face atâtea figuri după ce bara și inelele de la perdeaua de duș va fi unsă cu puțin balsam de păr.

Balsamul de păr previne rugina

Din categoria întrebuinţărilor balsamului de păr se regăsește şi prevenirea apariţiei ruginei pe unelte. Bărbatul casei va fi încântat de efectul balsamului de păr asupra sculelor lui.

Balsamul curăţă de praf plantele din casă

Balsamul de păr poate înlătura cu succes praful de pe frunzele plantelor şi le va oferi un luciu frumos. Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică pe o cârpă moale şi se şterge pe rând frunzele plantelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI