Trucul genial care împiedică veștejirea salatei în frigider. Așa ține mai multe zile

Trucul genial care împiedică veștejirea salatei în frigider. Așa ține mai multe zile
Cum trebuie să fie depozitată salata

Gospodinele încearcă să găsească diferite trucuri pentru a se asigura că alimentele rezistă cât se poate de mult. Salata poate să fie introdusă în numeroase rețete, însă aceasta se poate veșteji extrem de repede dacă nu este depozitată într-un mod cât mai corect în frigider.

Cum trebuie să fie depozitată salata în frigider

Trucurile rapide și simple sunt la mare căutare printre gospodine, mai ales pentru că acestea nu își doresc să facă risipă și speră să aibă parte de alimente proaspete cât mai mult timp. Salata o să se mențină verde și o să poată să fie consumată timp de mai multe zile dacă sunt respectate câteva metode.

Poți să începi prin a spăla salata cu apa rece, apoi este necesar să o înfășori în hârtie sau în șervețele de bucătărie după ce frunzele au fost puse la scurs. Aceasta poate să fie depozitată așa sau pusă într-o pungă de plastic pentru efecte de lungă durată. Astfel, salata o să rămână proaspătă mai multe zile.

În cazul în care nu găsești vreo pungă de plastic prin casă, poți opta pentru o cutie de plastic. Salata trebuie să fie păstrată la frigider într-un mod cât mai corect pentru ca toată familia ta să se bucure de acest aliment mai multe zile. O să profiți imediat de toate trucurile uluitoare!

Ce trebuie să știe toate gospodinele. Așa o să reziste salata mai multe zile

De asemenea, salata poate să fie spălată și tocată bine la orice dimensiune, apoi întinsă pe un prosop de hârtie lung și rulată ca o clătită. Alimentul poate să fie așezat într-un bol acoperit ulterior cu folie de plastic pentru a nu exista probleme. Acest truc este extrem de eficient pentru gospodine.

În cazul în care vrei să păstrezi salata într-un bol, atunci ea trebuie să fie tăiată după ce a fost spălată și pusă, strat cu strat, într-un recipient. Este necesar ca un prosop de hărtie să se afle între fiecare strat de salată. Ulterior, bolul trebuie să fie pus într-o pungă înainte de a fi depozitat, potrivit maggi.ro.

Secretele s-au aflat. Mulți români o să profite

În cazul în care salata a fost amestecată cu alte legume, este necesar să înveți cum trebuie să fie depozitată la frigider pentru a arăta foarte bine și a nu lăsa apă. Alimentele grele trebuie să fie puse cât mai jos în recipient, iar salata deasupra. Amestecă toate ingredientele cu mare grijă.

Dressing-ul trebuie să fie adăugat la final. Acoperă bolul de salată cu un prosop uscat de bucătărie pentru a te asigura că alimentele tale o să reziste mai mult timp și o să își păstreze gustul extraordinar.