24 ian. 2022 | 13:59

Trucul genial care împiedică veștejirea salatei în frigider. Așa ține mai multe zile

Diverse
Trucul genial care împiedică veștejirea salatei în frigider. Așa ține mai multe zile
Cum trebuie să fie depozitată salata

Gospodinele încearcă să găsească diferite trucuri pentru a se asigura că alimentele rezistă cât se poate de mult. Salata poate să fie introdusă în numeroase rețete, însă aceasta se poate veșteji extrem de repede dacă nu este depozitată într-un mod cât mai corect în frigider.

Cum trebuie să fie depozitată salata în frigider

Trucurile rapide și simple sunt la mare căutare printre gospodine, mai ales pentru că acestea nu își doresc să facă risipă și speră să aibă parte de alimente proaspete cât mai mult timp. Salata o să se mențină verde și o să poată să fie consumată timp de mai multe zile dacă sunt respectate câteva metode.

Poți să începi prin a spăla salata cu apa rece, apoi este necesar să o înfășori în hârtie sau în șervețele de bucătărie după ce frunzele au fost puse la scurs. Aceasta poate să fie depozitată așa sau pusă într-o pungă de plastic pentru efecte de lungă durată. Astfel, salata o să rămână proaspătă mai multe zile.

În cazul în care nu găsești vreo pungă de plastic prin casă, poți opta pentru o cutie de plastic. Salata trebuie să fie păstrată la frigider într-un mod cât mai corect pentru ca toată familia ta să se bucure de acest aliment mai multe zile. O să profiți imediat de toate trucurile uluitoare!

Ce trebuie să știe toate gospodinele. Așa o să reziste salata mai multe zile

De asemenea, salata poate să fie spălată și tocată bine la orice dimensiune, apoi întinsă pe un prosop de hârtie lung și rulată ca o clătită. Alimentul poate să fie așezat într-un bol acoperit ulterior cu folie de plastic pentru a nu exista probleme. Acest truc este extrem de eficient pentru gospodine.

În cazul în care vrei să păstrezi salata într-un bol, atunci ea trebuie să fie tăiată după ce a fost spălată și pusă, strat cu strat, într-un recipient. Este necesar ca un prosop de hărtie să se afle între fiecare strat de salată. Ulterior, bolul trebuie să fie pus într-o pungă înainte de a fi depozitat, potrivit maggi.ro.

Secretele s-au aflat. Mulți români o să profite

În cazul în care salata a fost amestecată cu alte legume, este necesar să înveți cum trebuie să fie depozitată la frigider pentru a arăta foarte bine și a nu lăsa apă. Alimentele grele trebuie să fie puse cât mai jos în recipient, iar salata deasupra. Amestecă toate ingredientele cu mare grijă.

Dressing-ul trebuie să fie adăugat la final. Acoperă bolul de salată cu un prosop uscat de bucătărie pentru a te asigura că alimentele tale o să reziste mai mult timp și o să își păstreze gustul extraordinar.

Parteneri
Vali Vijelie s-a despărțit de soție. Mesajul direct transmis de femeie
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Lovitura pregătită de Netflix. Povestea este reală
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
SE DĂ LEGE în România. Este vestea pe care O AȘTEPTAU milioane de români
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro