Trucul banal prin care cureți cel mai rapid ardeii copți. Ai încercat această metodă?

Trucul banal prin care cureți cel mai rapid ardeii copți. Ai încercat această metodă?
Cum se curata ardeii copti foarte usor

Experții bucătari au dezvăluit care este trucul banal prin care cureți cel mai rapid ardeii copți. Curățarea ardeilor grași copți, mai ales atunci când facem diverse conserve, este o adevărată corvoadă pentru gospodine, astfel că în rândurile de mai jos vă expunem o metodă foarte ușoară de curățare a lor. Trebuie neapărat să încercați această metodă.

Experții în bucătărie și-au dezvăluit secretul pentru curățarea ardeilor copți. Totul va fi o joacă cu ajutorul acestui truc

Ardeii copți sunt un deliciu ca garnitură sau în salate, însă pregătirea lor este dificilă pentru cele mai multe dintre gospodine. Astfel, vă prezentăm o metodă extrem de simplă, care vă va ajuta să vă bucurați de curățarea ardeilor copți foarte rapid și fără prea multă muncă.

În cazul în care preferi să coci ardei pe grătar sau pe flacăra de la aragaz, imediat după coacere, aceștia trebuie să fie așezați într-o tavă cu pereți mai înalți.

Sarea este importantă pentru curățarea ușoară a ardeilor copți

După, se presară sare peste ei și se acoperă cu o folie de plastic. Experții bucătari recomandă ca ardei copți să fie lasați la înăbușit în acest fel pentru un timp de circa 20 de minute.

După ce s-au înăbușit bine sub folia de plastic, ardeii copți se vor curăța fără probleme.

Cum se curăță ardeii copți. De ce nu se pun sub jet de apă

Specialiștii recomandă ca decojirea ardeilor copți să se facă deasupra unui vas cu apă rece sau în chiuvetă, umezind din când în când degetele. În plus, gospodinele trebuie să rețină că ardeii copți nu se pun sub jet de apă, pentru că își vor pierde tot sucul delicios.

Pe de altă parte, pentru cei care nu au posibilitatea să facă un grătar, iar ideea de a murdării aragazul nu le surâde, aceștia pot pune ardeii, cu același suscces, să se coacă la cuptor. În acest caz, ardeii grași se ung mai întâi cu puțin ulei, cu ajutorul unei pensule de bucătărie.

De ce se ung ardeii grași cu ulei înainte de a fi puși la cuptor

După ce îi vei da la cuptorul preîncălzit, uleiul de la suprafața ardeilor grași se va încinge, iar pelicula se va exfolia, formând mici bule de aer. După ce ardeii se scot de la cuptor, se va aplica aceeași metodă de curățare ca și în cazul ardeilor copți pe grătar sau pe flacăra aragazului.Se acoperă cu o folie de plastic și se lasă așa pentru câteva minute, după care curățarea va fi o joacă.

Urmăriți Playtech.ro și pe