Planul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi s-a aflat. Ce vrea să îi facă jucătorului român

Planul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi s-a aflat. Ce vrea să îi facă jucătorului român
Care este planul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi?

Ce plan are Steven Gerrard pentru fiul regelui fotbalului românesc? S-a aflat abia acum acest lucru. Ce vrea să îi facă antrenorul celui mai iubit tânăr fotbalist de la noi? Iată mutarea dorită de acesta!

Planul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi

Steven Gerrard are o mare dilemă în privința unuia din cei mai buni jucători din echipa sa. Cel din urmă vrea să îl reinventeze pe jucătorul român chiar din sezonul viitor. Ianis Hagi nu a impresionat în sezonul anterior la Rangers și Steven vrea să schimbe acest lucru pentru a întări sprijinul echipei.

Jucătorul român nu mai este sigur de postul de titular pe care îl deține după ultimele transferuri ieșite în prim-plan la scoției, iar antrenorul i-a găsit o altă poziție. Presa din Scoția anunță că fiul lui Hagi va continua la formația de pe Ibrox și în contextul în care mai multe cluburi s-au interesat de situația sa în ceea ce privește un transfer.

Gerrard este nemulțumit de jocul arătat de Ianis în stagiunea precedentă și vrea să îl utilizeze într-o zonă mai defensivă. Concret, fostul jucător de la Liverpool vrea să îl folosească pe tânărul de 22 de ani în linia trei de mijlocași, astfel că nu va mai ocupa poziția obișnuită de extremă drepta unde l-au văzut fanii evoluând, conform The Scotsman.

Tehnicianul a avut această idee după ce a observat acțiunile lui Ianis care sunt lipsite de viteză, astfel că atacurile au de suferit în timpul jocului din această cauză. Noile achiziții din această vară (toate în compartimentul ofensiv) sunt: John Lundstram, Nnamdi Ofoborh și Fashion Sakala. Posibila plecare a lui Ianis a fost însă subicet aspru de discuție în ultimele luni. Suporterii rămân alături de fiul regelui și continuă să creadă că are calități uriașe.

Motivul pentru care Rangers ar vrea să-l vândă pe Ianis

„Având în vedere că Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară, Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor, fără ca plecarea lui să aibă un impact asupra echipei.

În mod clar, într-o lume ideală Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos”
(Sursa: Give Me Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI