Trei adolescenți din Arad, bătuți crunt de un bărbat: „Adu sabia, bă!”

Trei adolescenți din Arad, bătuți crunt de un bărbat: „Adu sabia, bă!”
Trei adolescenți din Arad, bătuți crunt de un bărbat: „Adu sabia, bă!”

Doi adolescenți au ajuns de urgență la spital după ce au fost bătuți de tatăl unui alt băiat. Totul s-a întâmplat pe un teren de fotbal din Arad. Pe filmare se poate auzi cum bărbatul îi cere copilului său să aducă o sabie.

Adolescenți bătuți de tatăl unui copil pe un teren de fotbal

Cei doi adolescenți, unul de 16 ani, iar celălalt de 18 ani, au ajuns de urgență la spital. Incidentul a avut loc duminică seară pe un teren de fotbal. Mai mulți adolescenți s-ar fi luat la ceartă din cauza jocului. La un moment dat, tatăl unuia dintre adolescenți intervine în conflict, iar în loc să-i despartă, acesta a sărit la bătaie la doi dintre ei.

„Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, băieții s-au certat între ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tatăl său, a venit și a început să dea în copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine. Copiii nici măcar nu îl cunosc pe băiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus că n-are nicio importanță că copilul are 12 ani și că se pot juca împreună, dar din păcate, pentru că l-au băgat în echipă au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii”, a un martor, potrivit AradOnline.

„Eu nu știu cu cine mă pun, bătrâne? Eu sunt bătrân?”, spune bărbatul de 54 de ani, în timp ce îl lovea pe unul dintre adolescenți. „Bă, vezi că iar o sărit la mine”, îi spune copilul de 12 ani tatălui său. „Adu sabia, bă!”, spune acesta către copilul său.

Doi adolescenți, bătuți de un bărbat pentru că făceau gălăgie în fața blocului

Doi adolescenți de 16 ani au fost bătuți de un bărbat pentru că făceau gălăgie în fața blocului. Martorii au spus că și o fată a fost lovită, cu toate că era căzută la pământ. Se pare că agresorul era deranjat că victima filma scenele de violență. Un martor a povestit cum s-a produs incidentul.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus martorul, potrivit Mediafax.

Poliția a demarat o anchetă. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj medical, iar oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI