Un bărbat din Tecuci a fost filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți. „Fata care îl filma a primit un pumn și a căzut la pământ”

Un bărbat din Tecuci a fost filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți. „Fata care îl filma a primit un pumn și a căzut la pământ”
Un bărbat din Tecuci a fost filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți. „Fata care îl filma a primit un pumn și a căzut la pământ

Un bărbat din Tecuci a fost filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți care s-au adunat în fața unui bloc. Aceștia l-ar fi deranjat pe individul în vârstă de 47 de ani și l-ar fi înjurat. Acesta venise la locuința concubinei sale.

Bărbat din Tecuci, filmat în timp ce bătea adolescenții

Pe imagini se poate vedea cum bărbatul lovește cu adolescent și îl pune la pământ, pe motivul că băiatul l-ar fi înjurat, după care lovește pe altul. De asemenea, individul a lovit-o și pe fata care filma. Aceasta a căzut și s-a lovit la cap.

Adolescenții aveau 16 ani. Din fericire, niciunul nu a avut nevoie de spitalizare după incident. Între incidentul a avut loc acum două zile, însă imaginile au fost făcute publice recent. Se pare că agresorul locuiește în Satul Nou. Venise în Tecuri la concubina sa.

Conform martorilor, nu este prima dată când bărbatul recurge la astfel de fapte. Acesta a mai agresat și zilele trecute câțiva adolescenți. Oamenii legii investighează acest caz.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii, începând sa-i înjure, să-i amenințe. Când unul din ei i-a spus să vorbească frumos, a început sa sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început sa o lovească si cu piciorul. S-a sunat imediat la 112!”, povestește un martor. 

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate, dezbrăcat și lăsat inconștient pe o stradă din Arad

Trei tineri sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, după ce au bătut crunt un bărbat, l-au dezbrăcat, apoi l-au lăsat în stradă. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost agresat în noaptea de 16 spre 17 august.

„A fost bătut de trei persoane, noi aşa ştim, şi a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconştient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu şi atunci i-au zis . El venea spre casă, ei se îndreptau în direcţia cealaltă. I-au luat hainele, să-şi ascundă urmele şi să-l şi batjocorească”, au povestit rudele victimei pentru Aradon.ro

Bărbatul a ajuns la spital în stare de inconștiență cu fracturi multiple la oasele de la nivelul feței, plăgi multiple și traumatism cranian. Din cauza complexității rănilor, a fost transferat la Timișoara, la maxilo-facială. De asemenea, acesta trebuia supus mai multor intervenții chirurgicale.

„Mănâncă doar cu paiul şi doar supe, ceaiuri, tot ce e lichid”, au mai spus rudele tânărului. 

Potrivit IPJ Arad, cei trei tineri, în vârstă de 19, 21 și 23 de ani sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.