Trecutul secret al lui Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a fost căsătorit de două ori

Trecutul secret al lui Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a fost căsătorit de două ori
Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, a divorțat de 2 ori

Odată cu apariția la brațul Simonei Halep, mereu în vizorul presei, secretele lui Toni Iuruc au ieșit la iveală. Detalii picante din viața iubitului campioanei turneului londonez ies în prim-plan.

Toni Iuruc, eșecuri în dragoste! Iubitul Simonei Halep, divorțat de 2 ori

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, a ales să își trăiască povestea de iubire asumată, în vizorul tuturor. Campioana noastră are o relație frumoasă cu Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a divorțat recent de femeia care i-a fost iubită timp de 2 ani și cu care a fost căsătorit doar 10 luni. De asemenea, în toamna lui 2018, milionarul s-a însurat cu Liana, tot după o relație de doi ani.

Se pare că rudele și prietenii lui Iurac nu au fost niciodată de acord cu relația cu aceasta, dar nimic nu s-a putut pune în calea iubirii dintre Toni și Liana, așa că nu l-a oprit nimeni din a face pasul cel mare. Motivul despărțirii de prima soție se pare că ar fi fost infidelitatea partenerei, care acum ar urma să devină mamă. Trecutul lui Toni pare însă să nu conteze pentru jucătoarea de tenis sau pentru familia ei, familie în care Toni a fost acceptat cu brațele deschide.

Simona Halep și Toni Iuruc, iubire ca-n povești
Simona Halep și Toni Iuruc, iubire ca-n povești

Halep, mai îndrăgostită ca niciodată

Simona Halep a ajuns recent și în presa tabloidă. Simona Halep a uimit weekend-ul acesta cu gesturile extrem de drăgăstoase pentr iubitul său, Toni Iuruc. Cei doi au petrecut o după-amiază liniștită pe o plajă din Mamaia unde și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat cu patos.

Pașii căsătoriei la aromâni sunt în derulare, astfel că ne așteptăm cât de curând la nunta celor doi. Familiile s-au pus deja de acord cu logodna mică, cunoscută și ca bîșearea, unde părintele bărbatului se duce la casa fetei alături de pețitor și de viitorul mire unde beau țuică, iar fata sărută mâna viitorului socru, după ce acesta îi dă un ban. Din momentul acela, se consideră că fata este logodită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI