31 aug. 2023 | 17:28

Traumele care l-au marcat pe Prințul Harry. Soțul lui Meghan Markle a răbufnit

Știri generale
Traumele care l-au marcat pe Prințul Harry. Soțul lui Meghan Markle a răbufnit

Viața Prințului Harry este mereu în centrul atenției. Se pare că, o parte din aceasta este prezentată și  într-unul dintre serialele Netflix. În cadrul documentarului, prințul Harry a vorbit despre traumele pe care le-a suferit de-a lungul timpului dar și despre celebra competiție ”Jocurile Invictus” inițiată de el.

Prințul Harry, despre traumele sale

Serialul Jocurile Invictus, „Invictus: Trup și suflet” suprinde și o parte din viața prințului Harry. În cadrul acestuia, ducele de Sussex a vorbit despre problemele peste care a fost nevoit să treacă singur.

Se pare că, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și al Dianei a suferit și o serie de traume, care au fost declanșate de serviciul militar în Afganistan. Însă, aceasta nu a fost singura încercare peste care a fost nevoit să treacă. Moartea mamei sale i-a lăsat Prințului de Walles semne adânci.

Traumele care l-au marcat pe Prințul Harry. Soțul lui Meghan Markle a răbufnit

Te-ar putea interesa și: Momentul care a distrus-o pe Prinţesa Diana. Motivul real pentru care a murit, dezvăluit chiar de Prinţul Harry. „A fost manipulată”

”A-mi pierde mama la o vârstă atât de fragedă a fost o traumă”

„A-mi pierde mama la o vârstă atât de fragedă a fost o traumă pe care nu am fost niciodată conștient. Nu am discutat-o, nu am vorbit despre asta și am suprimat-o așa cum ar fi făcut-o majoritatea tinerilor”, a spus Harry.

Odată cu trecerea timpului, probelemele au devenit din ce în ce mai greu de suportat. Astfel că, Prințul de Walles a avut nevoie de ajutor specializat.

„Din păcate, ca majoritatea dintre noi, prima dată când te gândești cu adevărat la terapie este atunci când stai întins pe podea în poziția fetală și probabil că îți dorești să te fi ocupat înainte de unele dintre aceste lucruri.”

Te-ar putea interesa și: Ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana, cum arăta înainte de a muri. Imaginile care au făcut înconjurul lumii pe 31 august 1997 VIDEO

Prințul Harry, alături de militari

Serialul prezintă povestea competiției sportive a ducelui, dedicată militarilor și femeilor. Acest serial este menit să fie un ajutor pentru veteranii militari.

„Nu aveam acea structură de suport, acea rețea sau acel sfat al experților, care să identifice ce se întâmplă, de fapt, cu mine”, a spus el.

O parte dintre veterani îi împărtășesc prințului Harry poveștile și traumele care-i bântuie. Ducele susține că îi înțelege.

”Nu puteam să plâng, nu puteam simți, nu știam asta la momentul respectiv”, a dezvăluit el.

Te-ar putea interesa și: Netflix, vestea momentului despre Prințul Harry și Meghan după ce s-a spus că divorțează. Miza e de milioane de euro

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro