Transformarea prin care a trecut Doru Răduță la Survivor România: “Ajungi animal!”

Transformarea prin care a trecut Doru Răduță la Survivor România: “Ajungi animal!”
Doru Raduta, transformare uimitoare dupa Survivor 2022

Doru Răduță a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, la o săptămână după ce a revenit în România. Fostul Vultur și Războinic a povestit care au fost cele mai dificile momente pe care le-a trăit la Survivor 2022. Câte kilograme a slăbit, de fapt, și cum s-a înțeles cu ai săi coechipieri.

Doru Răduță, despre chinurile îndurate la Survivor

După 13 săptămâni la Survivor România, Doru Răduță a fost eliminat, după ce a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului. Fostul concurent din echipa Vulturilor și-a luat zborul către casă, fiind invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Astfel, Doru Răduță a povestit despre chinurile exilului, neînțelegerile cu ceilalți participanți din camp și despre cea mai mare provocare a vieții sale, Survivor România 2022.

„Am slăbit aproape 15 kilograme din 65 la Survivor. Perioada exilului m-a slăbit foarte mult. Cand m-am întors a doua oara, s-au inchis porțile exilului. A fost mai mult pentru mine și Relu.

I-am facut cu capul în ultima perioadă, pe trasee. La Războinici, ei aveau un trio deja format, Ionuț, Delea și Nede. Eram ultimii veniți, eu și Oana. Trebuia să ne integram.

Fără mancare e greu, ajungi salbatic, ajungi animal. Primesti doar orez si cartofi, umflam mancarea cu apă. În rest, cocos, tati. Am mancat sute de cocoși. Pe insulă nu mai aveam de unde sa-l luam.”, a declarat Doru Răduță în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Cine l-a enervat pe Doru Răduță la Survivor România 2022

Doru Răduță a povestit că niciodată nu și-a pierdut optimismul, speranța și bucuria, cât timp a fost în Republica Dominicană.

Fostul concurent de la Survivor 2022 a explicat faptul că s-a certat cu Războinicii, după ce a pierdut primul său joc din competiție.

„Mă gândeam la familie, la iubita mea, la fratele meu. E cel mai bine cand vorbesti cu tribul de acasă. Eu eram tot timpul deschis si pozitiv. Îmi pare rău ca am iesit pe final, eram în cea mai buna formă a mea.

Schimbarea echipelor ne-a fost de bun augur. Mă bucur ca am căpătat increderea lor, că au un coleg bun si puternic, la Vulturi. Eu, Delea si Blaze am fost apreciați.

Personal, am fost deranjat de primul joc pierdut de noi, Războinicii, unde i-am luat la rost în baracă pe toti. Am pus tot acest eșec în baza lipsei de acoperiș.

Ne ploua de nu mai aveai nici somn, nici nimic. A doua zi erai cu ochii bâtă. Ei dormeau într-un colț unde nu prea ploua, eu am fost invitat – ia-ți un loc aici.

M-am așezat unde era mai aerisit și mi-am dat seama că noaptea mă plouă. Mi-am dat seama că au luat-o ca pe un reproș.

Eu, fiind de meserie inginer, știam mai bine cum să fac un acoperiș. Doar că ei mi-au zis – vii tu ultimul aici, ca să ne reproșezi lucruri. Am bătut un pas în spate, am mers la exil.”, a completat Doru Răduță la PRO TV.