Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 9 mai 2022. Nominalizarea neașteptată

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 9 mai 2022. Nominalizarea neașteptată
Consiliu de eliminare la Survivor România 2022

Nou consiliu în ediția din seara aceasta la Survivor România 2022. Se strâng rândurile în competiția din Republica Dominicană, iar sportivii veniți în show părăsesc rând pe rând emisiunea. Liniile de vot au fost din nou deschise pentru a salva unul din concurenți. Află care din preferații tăi au ajuns la votul publicului! Mulți nu se așteptau la un personaj anume din emisiune.

Consiliu de eliminare: cine sunt concurenții propuși în ediția de azi, 9 mai?

Vulturii au reușit trei victorii consecutive în cursul săptămânii trecute. Tigrii au dorit ca în special în ediția de astăzi să își ia revanșa pentru eșecul pe bandă rulantă trăit atunci.

Aceștia nu s-au hrănit suficient, nu au dormit din cauza ploii și au intrat pe traseu cu dorința de a învinge. Iată că aceștia au și câștigat și le-au demonstrat adversarilor că au motiv pentru care să se îndoiască de propriile puteri.

„Am zburat înaintea Vulturilor! Așa a fost să fie, să câștigăm cea mai tare recompensă”, a declarat TJ fericit.
Citeşte întreaga ştire: „Survivor România” 2022.

„M-am simțit legat și de mâini și de picioare”

Desigur că seara nu s-a încheiat fără tensiune. Blaze și Alex Delea s-au certat în timpul probei, dar au avut reproșuri uriașe să-și împărtășească inclusiv în timpul consiliului. Aceștia nu au fost de acord cu tactica aleasă, motiv pentru care au și pierdut jocul de azi.

„M-am simțit legat și de mâini și de picioare. Mi-am dorit atât de mult să câștig, că nu mi-a ieșit nimic”.

Cei care au intrat acum la votul publicului sunt: Doru, Blaze și Marian Drăgulescu. Celebrul gimnast este pe placul multor fani ai emisiunii, fani care nu înțeleg alegerea echipei.

,,Sunt amator de senzații tari…”

Românii urmăresc fiecare mișcare a sa, dorind să îl vadă mai departe în competiție. Desigur că mulți îl vor vota într-un număr cât mai mare pentru a-l ține mai departe în show-ul sportiv.

Rămâne de văzut dacă aceștia își vor aduna forțele pentru a-l salva de la eliminare. Doru Răduță este veriga slabă din joc după părerea multor coechipieri, dar cu toate astea a reușit să ajungă până în această etapă.  El speră să rămână mai departe în joc.

”Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a spus Doru atunci când a intrat în competiția ”Survivor România”.