01 aug. 2022 | 10:26

Transformarea notabilă a Cristinei Cioran după ce a născut. Vedeta a spus fără perdea prin ce trece VIDEO

Monden
Transformarea notabilă a Cristinei Cioran după ce a născut. Vedeta a spus fără perdea prin ce trece VIDEO
Cum s-a schimbat Cristina Cioran dupa nastere

Cristina Cioran a înflorit, de când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a născut-o pe micuța Ema la vârsta de 44 de ani, fiind un adevărat exemplu pentru femeile care se tem să aibă copii după 40 de ani. Cât de mult s-a schimbat actrița după ce a devenit părinte. Blondina le-a spus celor de la Revista Ego, într-un interviu exclusiv.

Cum s-a schimbat Cristina Cioran de când a devenit mamă

Este una dintre cele mai cunoscute femei din România, o actriță apreciată de milioane de fani. Cristina Cioran se simte o femeie împlinită și fericită, iar de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ema, viața i s-a schimbat radical.

Deși și-a asumat faptul că a devenit mamă la 44 de ani, Cristina Cioran spune că este conștientă de faptul că diferența de vârstă dintre ea și fiica ei nu-i va permite să meargă la petreceri cu Ema, atunci când bebelușa va avea vârsta potrivită pentru cluburi.

„Până o să fie ea de discotecă mai este. Mâine-poimâine așa crezi tu, dar nu e chiar așa. Mâine-le ăla nu prea e. Mai e o grămadă. Doamne ajută să fie bine, să fie sănătoasă, nu mă interesează nici ce drum își alege, nici ce vrea să facă.

Nici nu vreau să mă ia cu ea la discotecă. De ce să mă ia pe mine. Nu cred că îmi doresc să merg. Adică sunt alte locuri unde mi-aș dori să merg împreună cu ea, dar sunt într-adevăr locuri potrivite numai celor de vârsta lor.”, a declarat Cristina Cioran, în exclusivitate pentru ego.ro.

Motivul pentru care actrița e dezamăgită de România

Pe de altă parte, Cristina Cioran se simte dezamăgită de faptul că discriminarea în funcție de vârstă ar exista doar în România.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că atunci când va avea 60 de ani nu i se va părea potrivit să meargă la petreceri alături de fiica ei de 16, oricât de cool ar fi la acea vârstă. Pe de altă parte, Cristina Cioran se distrează mai bine acum, decât o făcea pe vremea când avea 19 ani.

„Ceea ce îmi place, în multe țări europene, este că nu există această discriminare de vârstă care există în România, dar într-adevăr dacă sunt niște locuri fix pentru adolescenți, ce să caut eu acolo. Să creadă toți că-i urmăresc? Să se ascundă de mine?

Nu există vechea Cristina sau noua Cristina. Consider că cu fiecare experiență pe care o avem, creștem câte puțin, evoluăm, așadar nu văd schimbări din astea drastice, de genul cum eram înainte, cum sunt acum.

Mi se pare că dacă am suferi după ce considerăm că am fi fost înainte, ar fi nasol, nu am putea să mergem mai departe. Cred cu tărie că dacă vrei să-ți faci timp, îți faci. De multe ori acest „nu am timp” e așa ca o scuză pentru alții”, a completat actrița pentru sursa citată.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ultimele informații despre cea mai dezbătută tranziție
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Sorin Ovidiu Bălan: Săltarea lui Nelu Tătaru – reamintirea nenorocirilor din pandemie
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro