Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi în fața Danei Săvuică. Dezvăluirea tulburătoare a vedetei

Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi în fața Danei Săvuică. Dezvăluirea tulburătoare a vedetei
Ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran. Actrița a izbucnit în lacrimi. Drama prin care a trecut a marcat-o pentru totdeauna.

Cristina Cioran face mărturisiri copleșitoare. Una dintre cele mai nonconformiste persoane publice din țara noastră, devenită mamă la vârsta de 44 de ani, vedeta dezvăluie noi detalii despre perioada în care a fost internată în spital. Nașterea prematură a fetiței sale, Ema, a avut un impact uriaș asupra ei. Vedeta vorbește despre un moment în care degetele micuței ar fi fost „transparente”. Află ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran, atunci când a fost internată.

Ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran

De cele mai multe ori radiază de fericire. Puțini cunosc, însă, drama prin care a trecut Cristina Cioran, după ce a născut-o prematur pe micuța Ema. Deja confruntându-se cu emoții complexe după nașterea micuței, vedeta a ajuns în punctul în care s-a simțit pur și simplu neajutorată. Află în continuare și cum se simte Cristina Cioran de când s-a reunit cu fiica sa.

Când a privit-o pentru prima dată pe fetiță, timpul s-a oprit în loc. Proaspăta mămică nu mai reușea să înțeleagă nimic din ce i se întâmpla. Și astăzi, când își amintește și povestește despre momentele de coșmar cu care s-a confruntat, Cristina Cioran nu-și poate stăpâni lacrimile.

Micuța Ema ar fi trebuit să se nască în luna septembrie, anul trecut. Însă nașterea a fost una prematură, actrița dând naștere fetiței cu două luni mai devreme decât termenul estimat de către medici, aspect care i-a dat total viața peste cap. Iar asta pentru că, din acest punct, au început adevăratele greutăți, mai ales din punct de vedere emoțional.

Artistei nu i s-a permis să-și vadă copilul decât după 24 de ore de la naștere. Însă restricțiile au fost, ulterior, și mai dure, pentru că vedeta nu a putut să petreacă timp cu micuța Ema decât o singură dată pe săptămână, din cauza restricțiilor impuse în instituția medicală pe fondul pandemiei de coronavirus.

„Fetița era plină de fire, era ceva… ireal!”

La 24 de ore după naștere, Cristina Cioran a fost condusă într-o cameră în care se aflau în jur de opt incubatoare. Numai că întâlnirea cu micuța Ema nu a fost așa cum și-a imaginat-o. Tot ce a urmat a doborât-o emoțional, potrivit relatărilor sale. Sunt vești foarte triste despre Cristina Cioran și fiica sa.

„Nici nu puteam să pășesc în sala aia. Plângeam încontinuu. Nu știam unde să mă uit. Mi-era frică să mă uit. Mi-au arătat care era fetița, era atât de mititică, era plină de fire. Avea niște degetuțe transparente. Era ceva… ireal! Nu puteam să vorbesc. Nu știam dacă să zic ceva. Nu știam să întreb. Nu puteam să mă exprim în niciun fel”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Cristina Cioran, într-un interviu oferit Ego.ro.

La câteva zile după acest eveniment, a mai urmat o încercare dificilă. Când a trebuit să se externeze, Cristina Cioran a fost nevoită să-și lase fetița în spital, în incubator, să lupte pentru viața sa de una singură.

De altfel, primele luni de viață au fost dificile pentru copilaș, Ema infectându-se și cu coronavirus după ce a ajuns acasă. Cu toate acestea, micuța a reușit să treacă cu bine peste toate încercările și s-a dovedit a fi chiar mai puternică decât mămica sa, după cum a spus cea din urmă.