Tragedie pentru un pensionar într-un mall din Botoșani. A murit înecat cu mâncare, în fața clienților

Tragedie pentru un pensionar într-un mall din Botoșani. A murit înecat cu mâncare, în fața clienților
Tragedie pentru un pensionar intr-un mall din Botosani. A murit inecat cu mancare, in fata clientilor

Tragedie într-un mall din Botoșani! Un pensionar a căzut fulgerat la pământ, în timp ce venise la mici cumpărături. Din păcate, bătrânul a decedat în fața clienților. Ce au putut să facă aceștia în timp ce bărbatul agoniza. O Românie întreagă este șocată și revoltată.

Tragedie în plină zi, într-un mall din Botoșani. A murit sub ochii martorilor

Tragedie fără margini! Un pensionar a murit sufocat cu mâncare într-un Mall din Botoşani, sub ochii martorilor care nu s-au sinchisit să-i acorde primul ajutor. În schimb, au făcut un gest revoltător. S-au apucat să filmeze agonia bătrânului, pentru rețelele de socializare. Alți oameni și-au văzut liniștiți de cumpărături ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut. În tot acest timp, pensionarul de 81 de ani se chinuia să se salveze.

Incidentul a avut loc, sâmbătă după amiază (n.r. – 4 septembrie), la un mall din Botoşani. Pentru un pensionar de 81 de ani, a fost ultimul drum. Bătrânul a decedat, după ce s-a înecat cu mâncare. Deși mall-ul era aglomerat la acea oră din zi, niciun martor nu i-a acordat primul ajutor. Aceștia au continuat să îşi vadă de treabă cât timp bărbatul se sufoca, iar alţii au scos telefoanele mobile pentru a filma agonia acestuia pentru reţelele sociale.

Cine a sunat la 112

În cele din urmă, câțiva martori au sunat la 112, după ajutor. Potrivit declarațiilor acestora, bătrânul a agonizat minute bune fără ca cineva să se intereseze ce se întâmplă cu el. Toată lumea venită la mall era mai mult preocupată să ia masa sau să filmeze momentul în care bătrânul îşi dădea ultima suflare.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care a aplicat minute în șir manevrele de resuscitare. Pentru că viața lui era în pericol, personalul medical de pe SMURD a decis transportul pensionarului la spital. Din păcate, cu toate eforturile omenești posibile, inima bătrânului de 81 de ani nu a mai răspuns.

Se pregătea de o petrecere când a primit vestea cumplită că bunicul său nu mai e în viață

Singura rudă a pensionarului aflată în oraş a fost un nepot care se pregătea de o petrecere de majorat. În schimb, a primit vestea tristă că bunicul său nu mai este în viață, din cauză că a murit sufocat cu mâncare la un mall din oraș. Medicii de pe ambulanța SMURD au fost cei care l-au anunțat pe tânăr să vină de urgență la spital. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), nepotului i s-a dat vestea cumplită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI