Tragedie fără margini pe străzile din România. O fetiță de 11 ani și bunica ei, omorâte de o șoferiță începătoare

Tragedie fără margini pe străzile din România. O fetiță de 11 ani și bunica ei, omorâte de o șoferiță începătoare
ragedie în Dolj. O fetiță de 11 ani și bunica ei au pierit într-un accident sursă foto IPS Dolj

Tragedie în România! O fetiță, în vârstă de 11 ani, a pierit alături de bunica ei, în vârstă de 77 ani, în urma unui accident provocat de o șoferiță începătoare. Cele două au decedat la fața locului în momentul în care s-a produs impactul.

Accident tragic în Dolj. O fetiță și bunica ei au pierit în urma impactului cu un vehicul

Incidentul dramatic s-a produs în județul Dolj, autoritățile din cadrul Poliției orașului Segarcea deplasându-se la fața locului după ce a fost semnalat un accident rutier pe raza localității Valea Stanciului. La volanul autoturismul se afla o femeie în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii au stabilit că mașina condusă de o șoferiță începătoare, din Valea Stanciului, a lovit o fetiță, în vârstă 11 ani, și pe bunica ei, în vârstă de 77 de ani. Cele două erau așezate pe un cap de pod în fața curții locuinței. Din păcate, cele două au murit pe loc în momentul în care s-a produs accidentul.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani şi o minoră de 11 ani, care erau aşezate pe un cap de pod în faţa curţii locuinţei acestora din Valea Stanciului.

Din păcate, atât femeia cât şi minora au decedat la faţa locului.”, a transmis IPJ Dolj printr-un comunicat.

O șoferiță începătoare, cercetată de polițiști în urma tragediei

Șoferița în vârstă de 30 de ani a fost testată de polițiști cu aparatul alcotest, rezultatul dovedindu-se a fi unul negativ. De asemenea, autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Cercetările o să fie continuate de către autorități pentru ca împrejurările în care s-a produs teribilul accident să fie stabilite. Mai mult, șoferița era începătoare, aceasta deținând permisul auto din data de 10 august.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI