29 aug. 2024 | 14:21

Tragedie pe A1. A murit consulul Ungariei la București, după ce mașina acestuia a fost strivită de un camion

News
Tragedie pe A1. A murit consulul Ungariei la București, după ce mașina acestuia a fost strivită de un camion
Cel puțin o persoană și-a pierdut viața

În cursul acestei zile a avut loc o adevărată tragedie pe A1. Conform informațiilor, mașina Consulatului Ungariei la București a fost strivită de un camion cu lemne, iar un om a murit.

O adevărată tragedie pe A1

Dramele se țin lanț pe drumurile din România, iar cea mai recentă tragedie pe A1 este o dovadă a acestui fapt. Din primele informații, în accidentul produs pe autostrada A1 au fost implicate un autoturism și un camion care transporta lemne.

Polițiștii ajunși la fața șocului au reușit să identifice una din mașini, spunând că este, de fapt, vorba de mașina Consulatului Ungariei la București. Drama s-a produs pe porțiunea autostrăzii cel leagă orașele Timișoara și Lugoj.

Se pare că vinovatul pentru această tragedie pe A1 ar fi fost șoferul autotrenului încărcat cu lemne, acesta rupând unul din parapeții de pe carosabil, intrând în plin în mașina Consulatului Ungariei la București.

A murit consulul Ungariei la București

Martorii spun că mașina diplomatică nu a avut nicio șansă să evite coliziunea, deoarece totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Odată ajunși la fața locului, polițiștii aveau să descopere tragedia, dar și faptul că unul din pasagerii mașinii fusese decapitat, în urma impactului dezastruos.

S-a identificat și cine este victima decedată, fiind vorba chiar de Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc (60 de ani). Surse de la fața locului mai spun că s-a luat deja legătura cu Ambasada Ungariei la București, precum și cu Ministerul De Externe român și maghiar.

La fața locului se află și acum mai multe echipa ISU Timiș, echipaje de ambulanță, care au constatat decesul persoanei amintite.

Circulația oprită pe A1 la această oră

Ca urmare a acestei tragedii, pe ambele sensuri de mers pe tronsonul Autostrăzii A1 este oprită circulația.

Se fac măsurătorile de rigoare și se încearcă stabilirea incipientă a cauzelor care au dus la acest accident soldat cu cel puțin un deces.

Șoferul autotrenului a fost reținut și i se vor preleva probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool sau chiar substanțe interzise.

Parteneri
De ce nu poate fi înmormântat Gigi Mulțescu în locul unde și-ar fi dorit familia. Soția fostului mare fotbalist a spus totul
Redactia.ro
Ostropel de pui cu mămăliguță. Așa îl făceau și bunicile noastre
Click.ro
Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii, poate vreţi să mergem la o familie, două”
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Cutremur de 7 grade în România. Directorul INFP avertizează: E posibil...
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PENSIE mai mică pentru vârstnici. Pensionarii care vor da BANII înapoi
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro