Tragedie la Timișoara! Un angajat al unei multinaționale s-a sinucis, aruncându-se chiar de la fereastra biroului în care lucra

Tragedie la Timișoara! Un angajat al unei multinaționale s-a sinucis, aruncându-se chiar de la fereastra biroului în care lucra
Un angajat al unei multinaționale din Timișoara s-a aruncat de la fereastra biroului în care lucra

Scene de coșmar în fața unei clădiri dintr-un centru de imobile care cuprinde numeroase companii multinaționale. Un angajat s-a sinucis, aruncându-se de la fereastra biroului în care lucra. Ce a făcut bărbatul înainte de a recurge la gestul necugetat?

Un angajat al unei multinaționale din Timișoara s-a aruncat de la fereastra biroului său

Un bărbat din Timișoara a decis să-și încheie socotelile cu viața chiar în văzul celorlalți colegi. Totul s-a petrecut în fața unei clădiri din cadrul unui centru de imobile care găzduiesc mai multe companii multinaționale, conform realitateadetimiș.net. Un angajat s-a aruncat în gol de la etajul 5 chiar de le fereastra biroului unde lucrase. Primele informații arată că bărbatul o înștiințase pe soția sa de faptul că are de gând să se sinucidă.

Aceasta a anunțat de urgență autoritățile, iar la fața locului au ajuns poliția, pompierii și salvarea. Un negociator al Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a încercat să-l facă să renunțe la gestul necugetat. Din nefericire, angajatul unei multinaționale a forțat o fereastră din clădire și s-a aruncat în gol. Încercările de resuscitare ale echipelor de salvare venite la fața locului au fost în zadar. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor pe fondul unei depresii provocate de problemele numeroase de la locul de muncă, conform primelor informații oferite de autoritățile locale.

Un angajat al unei multinaționale din Timișoara s-a aruncat în gol de la etajul 5
Un angajat al unei multinaționale din Timișoara s-a aruncat în gol de la etajul 5. De ce s-ar fi sinucis?

Ce declarație au făcut martorii?

„Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou. Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”
Martor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI