Adriana Trandafir, la un pas de sinucidere. Tatăl a depus mărturie împotriva ei și a pierdut custodia fiului

Adriana Trandafir, la un pas de sinucidere. Tatăl a depus mărturie împotriva ei și a pierdut custodia fiului
Adriana Trandafir, la un pas de sinucidere. Ce poveste emoționantă ascunde artista?

Adriana Trandafir a avut o perioadă atât de grea în viață încât s-a gândit că ultima soluție este sinuciderea. Cum a ajuns să decadă atât de tare și care este povestea din spatele evenimentului care i-a marcat existența?

Adriana Trandafir a fost la un pas de sinucidere

A fost dovedit faptul că majoritatea actorilor foarte mari au în spate povește deosebit de triste, care i-au făcut în cele din urmă să atingă oamenii cu aceeași emoție în timpul actelor de pe scenă și nu numai. În această categorie se află Adriana Trandafir.

Aceasta a vrut să se sinucidă, după ce a pierdut custodia fiului său. Vedeta a vorbit recent depsre cea mai neagră perioadă din viața ei. Cu toate că mereu o vedem cu zâmbetul pe buze și cu un optimism de invidiat alături, Adriana a suferit enorm de mult, considerând că i s-a făcut o mare nedreptate.

 Adriana Trandafir a fost la un pas de sinucidere. Ce poveste emoționantă ascunde aceasta?
Adriana Trandafir a fost la un pas de sinucidere. Ce poveste emoționantă ascunde aceasta?

„Tatăl meu a fost martor împotriva mea la divorț”

Adriana nu a avut sprijinul nimănui atunci. Părinții săi i-au întors spatele, copilul nu era alături de ea, abia rămăsese fără familie, iar ultima soluție a fost gândul că ar fi fost mai simplu să-și ia zilele.

„Pentru că tatăl meu a fost martor împotriva mea la divorț, rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: „Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat! M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”
Adriana Trandafir