Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui îi datorează acum viața

Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui îi datorează acum viața
Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar

Un adolescent de 17 ani din Murfatlar a fost oprit de la sinucidere în ultimul moment. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cui îi datorează viața tânărul? Salvatorul este un adevărat erou, reușind să întoarcă destinele mai multor oameni în ultima clipă.

Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar?

Noaptea de sâmbătă spre duminică din Murfatlar a fost mascată de un moment tensionat. Un adolescent de 17 ani a anunțat la 112 că se sinucide, aruncându-se de pe un pod. În câteva momente a sosit un echipaj la fața locului. Oamenii legii au încercat să discute cu el și să încerce să îl convingă să renunțe la ideea gestului extrem.

Tiberiu Buzea, un polițist erou, a reușit să îl determine să nu își ia viața. ”La un moment dat, nu a mai vrut să discute cu noi, și-a aruncat telefonul aici jos, pachetul de țigări și ce mai avea și efectiv s-a întors”, au povestit polițiștii.

Băiatul va primi ajutorul psihologilor

Tiberiu Buzea a povestit, ulterior, cum a reușit să îl salveze pe băiat în ultima clipă. ”Am înaintat către dânsul și am reușit să îl prindem: eu de o mână și un coleg de la poliția locală de cealaltă mână. Și am reușit efectic să îl susținem”, a spus omul legii. În ajutorul polițiștilor a venit și un echipaj al ambulanței. Medicii l-au preluat pe tânăr și l-au dus de urgență la spitalul județean din Constanța, acolo unde băiatul va primi ajutorul psihologilor.

Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui îi datorează acum viața
Polițustul Tiberiu Buzea

Conform Observator, adolescentul de 17 ani voia să își pună capăt zilelor pentru că încerca să se descurce singur și simțea că se lovește de un zid. Mai clar, după ce a lucrat toată vara la o persoană din localitate, nu a primit banii pe care el îi considera pe măsura muncii lui. Pentru polițistul Tiberiu Buzea a fost o misiune specială, dar cu repetiție, căci acesta este a doua viață pe care o salvează pe podul din Murfatlar, în cei doi ani de când s-a angajat în poliție.