Tragedie în lumea artistică. Și-a găsit băiatul mort în casă, este cutremurător ce s-a întâmplat

Un celebru artist a fost găsit mort în casă. Tatăl său a făcut descoperirea

Doliu în lumea muzicală! Un celebru artist și-a găsit fiul fără suflare în casă. Ce s-a întâmplat și care sunt primele informații ale autorităților? Familia cântărețului a fost greu încercată ani mulți.

Un celebru cântăreț și-a găsit fiul mort în casă

Oamenii legii s-au prezentat în cursul zilei de miercuri, în jurul orei locale 13:50, la locuința lui Bobby Brown Jr., după ce tatăl său făcuse descoperirea macabră. Decesul băiatului în vârstă de doar 28 de ani a fost declarat la fața locului. Din primele informații ale autorităților, nu există suspiciunea comiterii unei crime. Familia Brown a fost greu încercată în ultimii ani. Soția lui Bobby – Whitney Houston – a murit pe data de 11 februarie 2012.

Aceasta suferea de o afecțiune cardiacă și pe fondul consumului de cocaină, ea s-a înecat în cada hotelului în care se afla la momentul acela. Bobbi Kristina Brown, fiica lor, sora vitregă a lui Bobby Brown Jr., a fost găsită inconștientă în cada din casa ei din Georgia. Tânăra a fost internată în spital, dar șase luni mai târziu a murit la vârsta de doar 22 de ani. Autopsia a indicat consum de droguri. Tatăl fetei a vrut ca iubitul ei să fie răspunzător pentru moartea fiicei sale. Bărbatul a fost găsit vinovat într-un proces civil, dar în luna ianuarie a lui 2020 a murit din cauza unei supradoze de heroină.

Bobby Brown Jr. a murit la 28 de ani
Bobby Brown Jr. a murit la 28 de ani. Trecutul familiei e marcat de sinucideri și decese bizare, toate legate de consumul de droguri.

Istoricul familiei, marcat de sinucideri și decese stranii

Rapper-ul în vârstă de 30 de ani care ar fi fost resposabil de decesul fiicei lui Whitney Hudson a fost găsit în stare de inconștiență într-o cameră de hotel dintr-o suburbie a orașului Orlando. Informaţia despre decesul rapperului a fost confirmată joi de avocatul lui Gordon, Joe S. Habachy, care nu a oferit alte detalii, scrie Mediafax. Reprezentanții lui Bobbi Kristina Brown l-au acuzat pe Nick Gordon că a bătut-o pe tânără după ce aceasta ar fi luat un amestec de cocaină și alcool, care a fost ulterior găsită fără semne vitale în cada de baie pe 21 ianuarie 2015. Autoritățile nu au putut stabili cu exactitate cum a murit tânăra de 22 de ani. Autopsia a arătat că în organismul acesteia se găseau urme de morfină, cocaină, alcool și medicamente eliberate pe rețetă. Cu toate astea, medicul legist nu a putut stabili dacă aceasta s-a sinucis, a fost ucisă sau dacă decesul a fost unul accidental.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI