Celebra vedetă îngropată fără dinți, cu o perucă cusută pe cap: „Avea pielea arsă, plină de răni”

Celebra vedetă îngropată fără dinți, cu o perucă cusută pe cap: „Avea pielea arsă, plină de răni”

Adorată de milioane de oameni, dar lăsată să moară singură. A fost găsită în cadă, fără suflare. Nu s-au putut apropia de corpul ei. Medicii au rămas fără cuvinte când au văzut în ce stare era. Cine este „diva” care a fost îngropată fără dinți, cu o perucă cusută pe cap.

„Nasul ei era descompus, necrozat” de consumul îndelungat de cocaină

Când și-a făcut apariția în lumina reflectoarelor, era evident pentru oricine că se născuse pentru scenă. Whitney Houston era superbă, purta hainele asemea unui fotomodel de top și avea o voce de neegalat. A avut o carieră fabuloasă, însă a avut o moarte cumplită. Familia și prietenii artistei au încercat să acundă adevărul despre starea ei de sănătate. Rezultatele autopsiei au făcut lumină, după ce au fost făcute publice, la câțiva ani după moartea sa. Este greu de crezut că persoana descrisă în documente poate fi Whitney Houston.

Corpul îi era acoperit de răni. Avea 11 dinți lipsă, mâncați, cel mai probabil, de droguri. Nu mai avea păr aproape deloc. Capul ei era acoperit de o perucă. La examinarea internă, medicii au descoperit probleme grave. Cu toate că avea doar 48 de ani când a murit, una dintre cele mai mari artere din corp era plină de depuneri de colesterol și funcționa la capacitate de 40%. Se știa de ani buni că Whitney Houston era dependentă de droguri. „Nasul ei era descompus, necrozat” de consumul îndelungat de cocaină. Mai mult, după moarte, în sânge i-a fost descoperit un coctail letal de nouă droguri.

Celebra vedetă îngropată fără dinți, cu o perucă cusută pe cap: „Avea pielea arsă, plină de răni”
Celebra vedetă îngropată fără dinți, cu o perucă cusută pe cap: „Avea pielea arsă, plină de răni”

Whitney Houston a fost găsită cu fața în jos, în cadă: „Avea pielea arsă, plină de răni”

 Cu doar o seară înainte de tragedie, apropiații și-au dat seama că ceva era în neregulă cu artista: era îmbrăcată neglijent și avea un comportament bizar. În februarie 2011, Whitney Houston abia ajunsese în Beverly Hills. Urma să participe la gala Premiilor Grammy. Cu câteva ore înainte de a muri, i-a spus asistentei sale să o durea gâtul. Ca să aline disconfortul, a cerut să i se pregătească o baie caldă, înainte de petrecerea organizată de Clive Davis înaintea ceremoniei.

A fost găsită plutind cu fața în jos, în cadă, chiar de asistenta ei. Femeia a încercat să o scoată, dar n-a reușit să îi atingă corpul, din cauza apei opărite care încă mai curgea din robinetul lăsat deschis. Oricum, era prea târziu. Whitney Houston era moartă de câteva ore. Pentru milioanele de fani care au adorat-o, informațiile din raportul autopsiei sunt aproape imposibil de acceptat. Adevărul tragic era că „diva” Whitney Houston încetase să mai existe cu mult înainte de moartea ei, în februarie 2011.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI