Tragedie în Italia! Un român de 27 de ani s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

Tragedie în Italia! Un român de 27 de ani s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio
Un român de 27 de ani s-a sinucis în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă Castiglione D'Adda, Lombardia, Italy 22-02-2020, Image: 500422563, License: Rights-managed, Restrictions: UK and ITALY OUT - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pandemia de coronavirus a făcut o nouă victimă în Italia, acolo un român disperat după ce a rămas fără un loc de muncă și-a pus capăt zilelor. Avea numai 27 de ani, iar din cauza crizei sanitare mondiale a rămas fără un loc de muncă.

Un român de 27 de ani s-a sinucis în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă

Chiar dacă măsurile de carantină s-au mai relaxat și în Italia, iar restaurantele și terasele s-au deschis, Leonard Constantin nu a mai fost chemat la restaurantul unde a lucrat până la apariția coronavirusului în Italia. Tânărul și-a pus toate speranțele în conducerea restaurantului unde a fost ospătar și spera să fie chemat din nou la muncă. A așteptat în zadar însă.

Încolțit de datoriile acumulate, românul s-a trezit fără niciun venit în Italia, iar rușinea a fost prea mare pentru el, așa că a decis să-și pună capăt zilelor. Tragedia s-a petrecut în localitatea Silvi Marina, din regiunea Abruzzo, potrivit Il Messaggero. Tânărul s-a sinucis după ce s-a spânzurat de o balustradă din locuința sa.

Un român de 27 de ani s-a sinucis în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă
Un român de 27 de ani s-a sinucis în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă

Tânărul român a lăsat un bilet de adio

Înainte de a comite gestul extrem, tânărul a lăsat un bilet de adio pentru familie. „Iertați-mă!”. Atât a scris pe biletul respectiv, pe care l-a lăsat pe masa de la bucătărie.

„A fost un om bun, poate prea bun. Toată lumea din Silvi îl știa ca un băiat amabil. Pentru el locul ăla de muncă era foarte important. Când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui”, a povestit un prieten de-al lui.

Mai mult, Leonard Constantin se despărțise recent și de prietena lui. Funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă, la parohia Santo Stefano. Băiatul a fost înmormântat la Silvi Marina după o slujbă religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.