19 mai 2020 | 12:10

Veste zguduitoare! Polițiștilor nu le-a venit să creadă că s-a sinucis

Știri generale
Veste zguduitoare! Polițiștilor nu le-a venit să creadă că s-a sinucis
Veste zguduitoare! Polițiștilor nu le-a venit să creadă că s-a sinucis

Fostul director economic al Chimcomplexului Râmnicu Vâlcea, pe nume Alin Smeu, s-a sinucis. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. Polițiștii nu au găsit niciun bilet prin care omul să își explice gestul.

Veste zguduitoare! Polițiștilor nu le-a venit să creadă că s-a sinucis

Menționăm că Alin Smeu și-a pus capăt zilelor în cursul zilei de luni. Acesta s-a spânzurat de un cireș, în curtea casei sale din Râmnicu Vâlcea.

Medicii care aju ajuns la fața locului nu au mai putut face decât să îi constate decesul. Până la această oră, nu a fost găsit niciun bilet de adio lăsat de fostul economist de la Chimcomplex.

Alin Smey avea 49 de ani și a lucrat la Oltchim Râmnicu Vâlcea încă din anul 1995, imediat ce a absolvit Facultatea de Științe Economice din Craiova. Potrivit mediafax, din 2012 până în 2018, a fost director economic al Oltchim.

sursă foto: agerpres

sursă foto: Agerpres

Ar fi avut probleme de sănătate

În anul 2018, societatea Oltchim a fost preluată de Chimcomplex, dar Alin Smeu a rămas pe postul de conducere în noua societate. El și-a dat demsia din funcţia de director economic la începutul acestui an. Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi avut ceva probleme de sănătate, iar în ultima vreme a avut mai multe perioade în care s-a aflat în concediu medical.

Menționăm că Alin Smeu era un nume important într-un oraș de provincie cum este Râmnicu Vâlcea, prin prisma postului pe care l-a ocupat în ultimii ani, și anume, de director economic al combinatului Chimcomplex, cunoscutul Oltchim din trecut.

Cadrele medicale care s-au prezentat apelului de urgență semnalat la 112 nu au mai putut face nimic pentru Alin Smeu, constatând doar decesul acestuia. Potrivit surselor locale, motivul gestului său ar fi fost problemele de natură medicală pe care le avea. Moartea acestuia este însă învăluită în mister, pentru moment, dat fiind faptul că nu a lăsat niciun mesaj de adio.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro