Tragedie în Galați, după ce o adolescentă de 14 ani s-a aruncat de pe un bloc. Motivul este halucinant

Tragedie în Galați, după ce o adolescentă de 14 ani s-a aruncat de pe un bloc. Motivul este halucinant
O adolescentă de 14 ani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

O adolescentă de 14 ani din Galați s-a aruncat de pe un bloc de la etajul patru. Vecinii spun că fata a recurs la acest gest din dragoste. În acest moment, poliția anchetează cazul pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

O adolescentă s-a aruncat de pe bloc

Fata a fost preluată de către o ambulanță și se află în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Galați. Martorii aflați la fața locului spun că minora s-a aruncat de pe bloc. Aceștia au sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns în scurt timp la față locului.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac, iar fata a supraviețuit impactului cu solul. Locatarii din zonă susțin că fata nu locuiește în cartier. De asemenea, aceștia susțin că ar fi încercat să se sinucidă din dragoste. Mai mult de atât, fata de 14 ani ar fi fost însoțită de doi tineri.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală de către polițiști. Oamenii legii vor să afle dacă minora a fost victima unui accident sau a vrut să se sinucidă.

„Victima a căzut de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje. Ea nu locuieşte acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supravieţuit, are un traumatism la coloană şi este policontuzionată. A fost transportată la spital”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical SAJ Galaţi.

Un băiat de 10 ani a murit strivit de o placă de beton

Un băiat de 10 ani a decedat în timpul unei competiții sportive, după ce a căzut peste el o placă de beton de la un gard. Tragedia a fost semnalată printr-un apel la 112. Băiatul era dintr-un sat din județul Vaslui. IPJ menționează că a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează să fie stabilite cauzele accidentului.

În timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gard, moment în care două plăci de beton s-au desprins și au caut peste băiat. Acesta a suferit mai multe răni la nivelul capului și corpului. Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, apoi a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” din Municipiul Galați. Din păcate, acolo a decedat.

„În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi”, precizează IPJ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI