Tragedie în Capitală! Un preot și soția lui au murit, după ce casa le-a fost lovită de un fulger

Tragedie în Capitală! Un preot și soția lui au murit, după ce casa le-a fost lovită de un fulger
Un preot și soția lui au murit, după ce casa le-a fost lovită de un fulger

Un preot din București și soția lui, cadru didactic, au decedat după ce casa lor a fost lovită de un fulger. Tragedia a avut loc seara trecută, în urma furtunilor.

Preot și soția sa au murit după ce casa lor a fost lovită de un fulger

Unul dintre vecinii celor doi povestește cum a fost sunat de soție și rugat să vină urgent acasă, deoarece locuința preotului a luat foc. Aceștia i-au sunat pe cei doi soți de mai multe ori, însă nu a răspuns nimeni apelurilor. Echipele de intervenție au sosit de urgență la fața locului.

Pompierii au descoperit trupurile neînsuflețite ale preotului și soției lui în casa incendiată. Din păcate, cei doi nu au reușit să scape din incendiu. Până în prezent, nu se cunoaște motivul pentru care cei doi nu au reușit să iasă din casă la timp. Rudele și vecinii spuneau că erau oameni buni și nu aveau decât cuvinte de laudă la adresa lor.

Fostul edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a transmis condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

”Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu.

Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura.

Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris fostul primar al Sectorului 1 în mediul online.

Furtuna a făcut mai multe victime

Miercuri noapte, două persoane au fost rănite după ce o antenă GSM înaltă de 8 etaje a căzut peste două locuințe pe calea Giulești, potrivit ISUBIF. Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Militar, fiind vorba despre o bătrână de 70 de ani. O a doua victimă, o femeie de 90 de ani, a fost transportată la o altă unitate medicală.

“În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 83 localități din 17 județe (BH, BT, BN, CJ, CL, DB, GR, HD, HR, IF, MS, OT, PH, SJ, SV, TR și VL) și municipiul București unde s-a intervenit/se intervine pentru evacuarea apei din 6 case, 4 anexe gospodărești, 10 beciuri/subsoluri și 1 pasaj rutier, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție de la acoperișurile a 44 obiective economice/blocuri de locuințe, cât și pentru degajarea a 293 copaci și 39 stâlpi căzuți pe carosabil, fiind afectate 57 autoturisme.

Traficul feroviar este oprit pe M 500/DB din cauza unui copac care a căzut pe linia de contact și a rupt cablurile de înaltă tensiune și a fost temporar întrerupt pe 2 tronsoane de cale ferată (CF 414/BH și M 400/MS) din cauza a 2 copaci căzuți pe liniile de contact”, arată IGSU.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI