Incendiu puternic în Popeşti Leordeni. O hală a luat foc, iar 10 persoane sunt rănite, 5 intubate

Incendiu puternic în Popeşti Leordeni. O hală a luat foc, iar 10 persoane sunt rănite, 5 intubate
Trei răniți sunt transportați la Spitalul Floreasca

În această după-masă un incendiu de proporții are loc în comuna Popești Leordeni. Incendiul a cuprins o hală de reciclare din comună. Primele informații arată că sunt deja 10 persoane rănite, iar alte cinci sunt deja intubate. Autoritățile spun că sunt deja la fața locului opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD.

Știrea este în curs de actualizare, în funcție de informațiile furnizate de la fața locului.

O hală de reciclare a luat foc în Popești Leordeni, Ilfov

Nu se știu deocamdată cauzele reale ale incendiului care a cuprins hala de reciclare din comuna Popești Leordeni din județul Ilfov. Autoritățile intervin deja cu opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD. Primele date arată că 10 persoane sunt rănite, iar alte cinci sunt intubate la fața locului. Patru din cei cinci sunt intoxicați cu fum, iar a cincea persoană rănită este stabilă, deși prezintă arsuri. Medicii deplasați la fața locului spun că persoana în cauză este conştientă.

S-a activat deja planul de repartizare a răniților către spitalele din București și din apropiere, unde se pot trata persoanele cu arsuri. Vestea bună este că pompierii au reușit să stingă incendiul. După degajarea locației și transportarea răniților, se va trece la stabilirea cauzelor producerii incendiului din hala de reciclare din Popești Leordeni.

Trei răniți sunt transportați la Spitalul Floreasca

Martorii spun că incendiul s-ar fi declanșat de la un utilaj care a luat foc, flăcările propagându-se rapid în hală. Majoritatea celor răniți au arsuri pe 30-50% din suprafața corpului, și s-a decis transferarea a trei răniți către Spitalul Floreasca.

Din cei trei, un este cu arsuri, iar ceilalți doi sunt intoxicaţi cu fum. Hala de reciclare unde a avut loc incendiul se află pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov. Raed Arafat a făcut și primele declarații referitoare la incendiul din Popești Leordeni.

„Sunt în legătură cu colegii de la SMURD, ISU și Ministerul Sănătății. Au fost informați și miniștrii Ioana Mihăilă și Lucian Bode. Cinci persoane sunt intubate ventilate și urmează să ajungă la București pentru evaluare. Cifrele pot suferi schimbare pentru că lucrurile sunt în dinamică.

Există echipaje suficiente care să acorde asistență de urgență. Urmează să vedem după ce bolnavii vor fi consultați de medici. O cauză preliminară a incendiului nu avem.”, a declarat Raed Arafat la Realitatea PLUS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI