Tragedie imensă în Cluj. Tânără, spuberată în fața casei de un excavator. Șoferul vinovat era beat și nu avea permis de conducere

Tragedie imensă în Cluj. Tânără, spuberată în fața casei de un excavator. Șoferul vinovat era beat și nu avea permis de conducere
Tânără, spulberată de un excavator în Câmpia Turzii Sursă foto: zcj.ro

Tragedie fără margini în Câmpia Turzii, acolo unde o fată plină de speranțe și visuri a fost mutilată de un excavatorist iresponsabil. Dorel Ciucaș, muncitor la conducta de apă din zonă, s-a urcat la volanul unui utilaj pentru care nu avea permis de conducere. De aici, până la nenoroci o tânără de 25 de ani a fost doar un singur pas.

Tânăra a fost mutilată de lama utilajului

Tragediile se țin lanț în țara noastră, dat fiind faptul că mulți români provoacă în mod conștient rău semenilor. Acesta este și cazul unui muncitor din Câmpia Turzii, care s-a urcat sub influența alcoolului într-un buldoexcavator, utilaj extrem de periculos pentru cei care se află în apropierea lui.

Ghinionul a lovit o tânără de 25 de ani care a dorit să se urce în mașina personală pentru a pleca în oraș. Din păcate, Dorel se afla chiar în fața casei sale, la volanul utilajului. În câteva secunde, bărbatul a virat extrem de rapid la stânga, moment în care fata a fost lovită cu lama utilajului.

Tânăra nu este singura lovită de utilaj, astfel că șoferul băut a intrat cu toată forța în mașina fetei.
În urma impactului devastator, victima a fost trântită la pământ. Cu ultimele puteri, aceasta a cerut ajutorul tatălui său.

„Cam dupa vreo 2-3 minute mă sună şi zice: tată, ieşi afară. M-a lovit un utilaj. Şi când am ieşit afară, era căzută jos, maşina era lovită şi am încercat să o ridic”, a povestit în lacrimi tatăl fetei, pentru Observator.

Monica visa să ajungă asistentă medicală în cadrul armatei

Până în acest moment, tânăra nu și-a revenit din șoc. Internată în spital, aceasta încearcă să-și amintească cum s-a petrecut accidentul.

„Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum”, a povestit Monica pentru Observator.

Tatăl tinerei a povestit modul în care șoferul a încercat să scape fără a fi pedepsit, oferind despăgubiri bănești familiei victimei.

„Şoferul o ţinea sus şi tare: hai dom’le să ne înţelegem că plătesc cât ziceţi. În momentele alea va daţi seama că n-am mai… Iti vezi tu copilul aproape zdrobit„, a mai spus tatăl Monicăi.

În urma cercetărilor ulterioare, polițiștii au descoperit că șoferul vinovat nu avea permis pentru a conduce uttilajul, iar permisul pentru categoria B era suspendat din cauza consumului de alcool.

Un reporter al echipei Observator a declarat că vinovatul a fost audiat după ce și-a revenit din beție, iar ulterior a fost lăsat să plece acasă, fiind cercetat în stare de libertate.

Șeful bărbatului nu s-a arătat afectat de cele auzite, mai mult, acesta a susținut că Dorel era un muncitor eficient, atunci când nu consuma alcool.

“Am mai avut câteva probleme de genul ăsta, dar când e la lucru face cât patru. Îmi pare rău o dată pentru el că o s-o încurce, îmi pare rău pentru mine”, a declarat acesta.

Monica se află în spital cu multiple fracturi de bazin, motiv pentru care, următoarele trei luni le va petrece imobilizată la pat. Visul ei era să devină asistentă în cadrul armatei, însă, din păcate, nu va mai putea susține probele sportive în acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI