Tragedia care l-a făcut pe Petrică Mîțu Stoian să slăbească 25 kg brusc. Artistul era devastat VIDEO

Tragedia care l-a făcut pe Petrică Mîțu Stoian să slăbească 25 kg brusc. Artistul era devastat VIDEO
Ce dramă l-a afectat enorm pe Petrică Mîțu Stoian

Problemele de sănătate i-au adus sfârșitul lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a decedat în urma unor complicații post-covid, însă nu doar starea lui de sănătate l-a făcut să sufere enorm în ultima perioadă. Solistul a trăit o adevărată dramă, slăbind brusc 25 de kilograme.

De ce slăbise Petrică Mîțu Stoian. Prin ce tragedie a trecut

O țară întreagă suferă după ce Petrică Mîțu Stoian a murit la Spitalul de Urgență de la Reșița. Acesta fusese transportat dintr-o clinică privată în care urma un tratament post-covid. Medicii au făcut eforturi imense, însă el nu a mai putut să fie salvat, dându-și ultima suflare în urma unui șoc septic.

Cei care s-au întâlnit cu Petrică Mîțu Stoian în ultima perioadă au observat că acesta slăbise enorm. Ba chiar, el a apărut și în emisiunea moderată de Cătălin Măruță pentru a discuta despre tragedia care l-a marcat și l-a făcut să sufere enorm, anume moartea soției impresarului său.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment.”, a povestit Petrică Mîțu Stoian la Pro TV.

Cât de apropiat era Petrică Mîțu Stoian de soția impresarului său

Petrică Mîțu Stoian divorța în 2012 într-un mod cât mai amiabil de femeia care i-a fost alături la bine și la greu timp de 16 ani, Carmen Mihaela. Cei doi nu au avut copii, iar despărțirea a venit după ce solistul se mutase în Craiova, în timp ce partenera lui a rămas în Târgu Jiu.

Regretatul interpret de muzică populară nu s-a recăsătorit, însă, în urmă cu doar câțiva ani, mulți speculau că acesta ar fi mult prea apropiat de Maria Gusman, soția impresarului său. Pe atunci, zvonurile privind faptul că această legătură i-ar fi adus divorțul artistului luau cu asalt internetul.

De asemenea, nu de puține ori Petrică Mîțu Stoian a fost surprins alături de Maria Gusman. În 2016, ei erau văzuți în timp ce ieșeau dintr-un centru medical, iar artistul avea grijă să se comporte ca un adevărat cavaler, ocupându-se de bagajele pe care le avea soția impresarului său.

Pozele cu aceștia pot să fie văzute aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI