Tradiția majoră încălcată de Regina Elisabeta în 2021. De 70 de ani nu s-a mai întâmplat asta

Regina Elisabeta împlinește astăzi, 21 aprilie, 95 de ani. Majestatea Sa este încă în doliu după ce prințul Philip a murit, iar imaginea în care stătea singură în biserică a făcut înconjurul lumii.

Tradiția majoră încălcată de Regina Elisabeta în 2021

Acum, Regina va încălca o tradiție veche de 70 de ani. Având în vedere situația și decesul soțului său, ea nu își va sărbători ziua de naștere. Deși era o tradiție pe care ea și Prințul Philip o respectau în fiecare an și la care țineau foarte mult, acum, Elisabeta nu își va mai petrece aniversarea în vreun fel special.

La 95 de ani, ea va fi înconjurată doar de câțiva membri ai staff-ului de la Widnsor. Deși doliul național pentru prințul Philip s-a încheiat luni, familia regală va continua să îl țină până joi.

Regina Elisabeta a anunțat că nu se vor trage salve de tun în Hyde Park și la Turnul Londrei pentru a marca aniversarea ei.

Kate Middleton și alți membri din familia regală pregătesc ceva pentru Regină

Totuși, Kate Middleton și alți membri ai familiei regale au organizat o mică recepție pentru Regină, asigurându-se că nu va fi singură după un eveniment care a făcut-o atât de vulnerabilă.

Elisabeta și prințul Philip au fost căsătorit 73 de ani. El a murit la vârsta de 99 de ani, după ce cu trei săptămâni în urmă fusese internat în spital.

Ducele de Edinburgh a avut parte de o ceremonie militară, însă nu de funeralii naționale, Suverana respectându-i dorința.

La slujba de la capera Saint George au participat doar 30 de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI