Ce a lăsat Regina Elisabeta pe sicriul Prințului Philip. S-a aflat abia acum gestul ei VIDEO

Ce a lăsat Regina Elisabeta pe sicriul Prințului Philip. S-a aflat abia acum gestul ei VIDEO
Ce a lăsat Regina Elisabeta pe sicriul Prințului Philip

Decesul Prințului Philip a lăsat un gol imens în Familia Regală a Marii Britanii. Ce ultim gest a făcut Regina Elisabeta în numele iubirii pentru cel care i-a fost prieten, confident și soț preț de 73 de ani?

Gestul emoționant al Reginei Elisabeta. Ce a lăsat suverana pe sictriul regretatului soț?

Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de către familia și apropiații casei regale. Rudele susțin că suverana trece cu stoicism peste această despărțire extrem de grea, dar cu toate astea sunt alături de ea la fiecare pas.

Regina a ales un simbol aparte pentru a-și lua rămas bun pentru companierul său de viață, cel mai bun prieten și bărbatul care i-a oferit patru copii, dar și sprijinul necontenit în toate atribuțiile avute de-a lungul timpului.

Se presupune că prințul Philip ar fi fost ultima persoană care i s-ar mai fi adresat cu diminutivul ei din copilărie. Astfel, cea mai cunoscută femeie din lume a decis ca un ultim gest să fie reprezentat de o scrisoare scrisă de mână lăsată pe sicriul bărbatului trecut în neființă, semnat cu diminutivul drag.

Concret, ea a semnat biletul cu numele „Lilibet”, așa cum i se spunea în copilărie, relatează revista People, citată de Rador. Palatul nu a oferit alte comentarii despre cele petrecute, considerând scena drept un alt amănunt care ține de „viața privată”.

Regina a ales să-și plângă durerea stând singură într-o lojă la funerariile celui care i-a fost soț preț de 73 de ani care au avut loc la Capela St. George. Imaginea emoționantă a făcut înconjurul lumii fiind apogeul durerii despărțirii a celei mai îndelungate căsnicii din rândul celor care au reprezentat Coroana de-a lungul timpului. “Regina s-a comportat într-un mod impresionant”, a mărturisit nora Reginei, Sophie, Contesă de Wessex.

„Regina înțelege că are o misiune de îndeplinit”

“Familia se va grăbi să îi stea alături, dar ea va merge mai departe. Regina înțelege că are o misiune de îndeplinit și că Philip ar fi dorit ca ea să-și continue calea. Așa a făcut și atunci când el s-a retras din viața publică”, a declarat un fost înalt funcționar de la Palat pentru sursa citată, după ce în spațiul public au apărut zvonuri care indicau faptul că Regina va fi însoțită de acum înainte de membri ai familiei.

De asemenea, un apropiat al Familiei Regale a mai spus că “ea nu va abdica niciodată, din cauză că datoria, onoarea și atribuțiile îi sunt la fel de adânc înrădăcinate așa cum erau și pentru el”.

https://www.youtube.com/watch?v=LL55C3pgiEo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI