Trădare uriașă în casa Puterea Dragostei. Denisa și Marius nu își pot reveni din șoc. Ce s-a aflat

Trădare uriașă în casa Puterea Dragostei. Denisa și Marius nu își pot reveni din șoc. Ce s-a aflat
Dublă trădare la Puterea Dragostei! Marius și Denisa sunt șocați de evoluția lucrurilor

Dublă trădare în casa Puterea Dragostei! Cei care sunt cei mai afectați de cele petrecute sunt Denisa și Marius. Denisa nu mai crede vorbele nimănui și speră din ce în ce mai puțin că-și va găsi sufletul pereche în cadrul show-ului. Ce s-a aflat?

Dublă trădare în casa Puterea Dragostei!

Imaginile cu săruturile dintre Andreea Pirui au creat un mare scandal în casa iubirii. Denisa, partenera lui Iancu, este extrem de dezamăgită de acțiunile sale. În timp ce aceasta a plecat din emisiune în Anglia, pentru a-și trata niște probleme de sănătate, el s-a fi sărutat cu Andreea Pirui. Marius, cel pe care l-a plăcut Andreea și cu care era în tratative pentru a începe o relație, și-a luat gândul de la o legătură cu blondina.

Trădare fără precedent în casa Puterea Dragostei!
Trădare fără precedent în casa Puterea Dragostei!

Cele două cupluri s-au cotopit, iar în spatele camerelor, într-o noapte de club, au adus în prim-plan imagini cu sărutări dintre Iancu și Pirui. Dacă acest lucru nu se întâmpla, Denisa era la un pas de a se gândi la planuri și mai mărețe alături de fratele lui Culiță Sterp. Din păcate, acest lucru i-a adus relația cu mulți pași înapoi, pentru că Denisa nu poate trece peste acest incident.

„M-a deranjat, ea a știut”

„Știi de ce mă certam? Eu, înainte să se întâmple asta, am vorbit cu Andreea la telefon din Anglia și mi-a zis cu cine iese, dar nu cu el. Dacă se întâmpla asta cu orice altă fată din casă nu mă deranja atât de tare, dar e vorba tocmai de ea. M-a deranjat, ea a știut că noi suntem într-o relație”
Denisa

„Nu ai de ce să te cerți cu ea, nu am avut nimic împreună, nu am avut nimic. Chiar îți era prietenă! După ce s-a întâmplat și ne-am pupat, a zis că îi se simte prost pentru că e prietenă cu tine. Nu a fost nimic extraordinat, n-am vrut să interpretezi altceva. Eu chiar nu voiam să merg la club atunci. De ce nu mi-ai spus că te simți așa?”
Iancu Sterp

„Chiar am zis că mă simt prost. Îți jur! Dacă voiam să am ceva cu el, puteam să fac ceva în alea trei zile după pupic”
Andreea Pirui

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI