Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D – duminică, 15 decembrie

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D – duminică, 15 decembrie
Ediția de duminică 15 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică. Puterea dragostei este transmisă de luni până vineri de la ora 11 și de la ora 17. În weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este difuzată de la ora 16 și de la ora 19. Aici poți urmări live Puterea dragostei – ediția de sâmbătă 14 decembrie!

UPDATE: Bianca și Livian au o discuție secretă în culise, în timp ce cred că nu îi vede nimeni. ”Am crezut că vrei să te desparți…” Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi:

Ediția de duminică 15 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei se află la cel de-al doilea sezon. Show foarte îndrăgit de public, cu controverse și răsturnări de situație, iubire și ură, certuri și împăcări dulci, Puterea dragostei este unul dintre cele mai urmărite producții TV din România. Susținătorii concurenților de la Puterea dragostei îi pot vota pe favoriți AICI. Sistemul de votare se deschide sâmbăta, dupa difuzarea Galei, și se închide în săptămâna următoare, vineri, la ora 13:00.

Primul sezon al emisiunii Puterea dragostei a fost câștigat de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei, Bianca și Mocanu, au primit în timpul Marii Finale câte un cec de 10.000 de euro. Bianca, Bogdan Mocanu, Jador și Mary au revenit în emisiune și în sezonul al doilea, după ce fuseseră în casa Puterea dragostei în sezonul 1 și au încercat să-și găsească jumătatea.

Tensiunea atinge cote alarmante în ediția de astăzi

Gala Puterea Dragostei se așteaptă a fi una pline de surprize neplăcute pentru concurenți. Duminica 15 decembrie vom avea o gală colorată în roșu și galben.

Tensiunea atinge cote alarmante după ce concurenții vor fi pedepsiți. Gala Puterea Dragostei va fi una colorată în roșu și galben. Andreea Mantea a anunțat că astăzi va da cartonașe roșii și galbene tuturor celor care au încălcat regula și au ieși în club în afara competiției.

Acuzații grave lansate în ediția de sâmbătă 14 decembrie

În casa Puterea Dragostei și se lansează din nou o serie de acuzații grave, mai ales la adresa fetelor. Fetele din casa Puterea Dragostei duc un adevărat război cu ea. Ella își iese din minți și o amenință cu bătaia pe Mariana, din cauza unor acuzații nefondate.

Mariana de la Puterea Dragostei
Ediția de diminică 15 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

„Adu-mi dovezi că eu m-am culcat cu Culiță.”, strigă Ella cât o țin plămânii la Mariana.

De cealaltă parte, Mariana este acuzată de Manuela că nu ar fi atât de cuminte precum spune și ar fi dansat la bară într-un club din Cluj. Manuela descrie până și vestimentația din timpul prestațiilor Marianei. Din cauza tensiunuilor, Mariana nu mai rezistă și izbucnește în plâns și îi spune Andreei Mantea că nu este ok ce se întâmplă în cadrul emisiunii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI